icon-commentsicon-galleryicon-reacticon-totopicon_react

Policija saslušala bivšeg lidera DS

KRATAK FITILJ: Ðilas pretukao tasta pred ćerkom!

Bivši gradonačelnik u nedelju napao suprugu Ivu, sve gledala njihova ćerka. Ivin otac Boban Pelević pokušao da je zaštiti, Đilas ga je tada udario u glavu. Tuča izbila zbog novca - podele imovine i plaćanja alimentacije
Objavljeno: 10.12.2014. 02:33h

 

BEOGRAD - Dragan Đilas, nekadašnji gradonačelnik i lider DS, u nedelju uveče pretukao je svog tasta Bobana Pelevića! Đilas je, kako Kurir saznaje, nasrnuo na svoju još uvek zakonitu suprugu Ivu Đilas i njenu majku Ružicu, a Boban, da bi odbranio svoju ćerku i suprugu, stao je ispred pomahnitalog Đilasa i zaradio masnicu ispod oka.

 


Reagovanja

Vesna Stanojević, koordinatorka sigurnih kuća: To je za zatvor
S kojim pravom Đilas maltretira (van)bračnog partnera, a kamoli njenog roditelja?! Eto, ko nam je bio na važnim državnim funkcijama. To su strašne stvari, za svaku osudu, za zatvor.

Žarko Trebješanin, psiholog: Posebna odgovornost
Svi ljudi koji su javne ličnosti imaju posebnu odgovornost u društvu. Neko će da se ugleda na njih.

Slavica Đukić Dejanović, psihijatar: Poremećaj nagona
Ako su nasilnici javne ličnosti, to vam je po onoj narodnoj „u selu knez, u kući jež“. Nasilje je vezano za poremećaj nagona i emocija, a ne za inteligenciju, koju oni mogu da koriste kao fasadu i za prikrivanje, čime je nasilje još opasnije.

 

Jadao se drugarima
TAST ME JE PRVI NAPAO

Dragan Đilas ispričao je prijatelju da su ga napali i tast i tašta kad je vraćao dete. Navodno, posle svađe tast ga je udario po ulicu, a on je njega potom oborio na pod i držao mu ruke. Zatim su i jedni i drugi zvali policiju. I po Đilasovoj verziji ćerka je posmatrala svađu i sukob.

Čista ironija
BIVŠI GRADONAČELNIK U SIGURNOJ KUĆI: KAZNITE MUŽEVE NASILNIKE

U vreme dok je bio gradonačelnik Beograda 2013. godine, Đilas je najavio da će tražiti zatvorske kazne sa sve muževe koji prete i zlostavljaju svoje žene!

Đilas je kazao da će DS, koji je tad vodio, pokrenuti inicijativu u Skupštini Srbije za izmene zakonskih propisa kako bi pretnje nasiljem bile oštrije kažnjene. Đilas je ovo izjavio pošto je posetio štićenice sigurne kuće posle incidenta koji se dogodio, a kad je bivši suprug jedne štićenice upao u kuću i nožem povredio nju, njihovog sina i još jednu ženu koja je pokušala da ih zaštiti.

Đilasova imovina

- vila na Senjaku (193 kvadrata sa 10 ari placa) - milion evra
- stan u Mileševskoj ulici (90 kvadrata) - 225.000 evra
- stan u Ulici patrijarha Varnave (dupleks od 270 kvadrata) - 700.000 evra
- automobil BMW (2007) - 50.000 evra
- 25 odsto akcija u firmu „Multikom grup d.o.o.“ u vrednosti od 56.139.880 dinara - 467.832 evra

 

Pratite KURIR na VIBERU:
http://chats.viber.com/kurir