Foto: Kurir

Podizanje bezbednosti u gradu

AKCIJA POLICIJE U NIŠU: Uhapšen sa 22 grama marihuane, privedena i osoba sa poternice

D.M. je drugi diler koji je pao za poslednja dva dana. Zbog istog dela slobode je uhapšen P.S. (22) kod kojeg je prilikom pretresa otkriven hašiš

Crna Hronika
> 00:00h

NIŠ - Nišlija D.M. (22) uhapšen je zbog trgovine narkoticima jer je policija u njegovom stanu pronašla 22 paketa opojne droge marihuana ukupne težine 22 grama.

D.M. je drugi diler koji je „pao“ za poslednja dva dana. Zbog istog dela slobode je uhapšen P.S. (22) kod kojeg je prilikom pretresa otkriven hašiš.

Otkrivanje dilera droge jedan je od ciljeva sistematske policijske akcije koja se sprovodi već drugi vikend a tokom koje se vrši pretresanje sumnjivih osoba, kontrola ugostiteljskih objekata i drugih mesta u gradu koja su potencijalno mesto izvršenja krivičnih dela.

Tokom sprovodjenja ove akcije ovog vikenda je legitimisano 1300 ljudi, alkotestirano 2328 vozača i kontrolisana 51 kafana. Pet pijanih vozača zadržano je na trežnjenju, jedan je uhapšen jer je za njim bila raspisana poternica a protiv dvojice su podnete krivične prijave zbog ometanja službenog lica u vršenju poslova bezbednosti jer su odbijali da se legitimišu.

Niška policija će nastaviti sa ovakvim akcijama u cilju podizanja nivoa bezbednosti u gradu.

(M.M.)