Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo

Pregled najvažnijih vesti za nedelju, 23. maj. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ I RADEV U DIMITROVGRADU: Napredovali smo dosta za 3 godine i planiramo nova ulaganja! Odigrali i partiju šaha (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Dimitrovgradu sa predsednikom Bugarske Rumenom Radevom.

foto: screenshot Tanjug

ALBANCI OBJAVILI NOVI NON PEJPER IZ BRISELA: Autonomija za sever KiM jedna od GLAVNIH TEMA sastanka Vučića i Kurtija

Portal Albanijan post objavio je novi "non pejper" koji govori o sadržaju prvog sastanka presednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera lažne države Kosova Aljbina Kurtija koji bi trebalo da bude održan u Parizu u junu.

foto: Profimedia, Marina Lopičić

KORONA NA KOLENIMA: Danas 266 novozaraženih, preminulo 11 pacijenata

U Srbiji u prethodna 24 sata na korona virus testirano je 6.848 građana od kojih je 266 novozaraženo.

foto: Printscreen/covid19.rs

VRAĆAMO SE NORMALNOM ŽIVOTU ZA MESEC DANA! Brnabić upravo saopštila sjajnu vest za Srbiju OTKRILA KOD KOGA JE KLJUČ EPIDEMIJE

Premijerka Ana Brnabić naglasila je večeras da je vrlo verovatno da će Srbija moći da se vrati normalnom životu od juna meseca.

foto: Printscreen TV Pink

KORONA SE GASI! I TO MNOGO BRŽE NEGO ŠTO IKO OČEKUJE! Vodeći balkanski imunolog najavio datum KRAJA EPIDEMIJE na ovim prostorima

Korona virus je više puta pokazao svoju ćudljivost i prevrtljivost pa je teško sa sigurnošću tvrditi kad možemo da očekujemo kraj pandemije, ali slovenački imunolog Andrej Trampuž, načelnik Odeljenja za infektologiju i septičku hirurgiju u bolnici "Šariti" u Berlinu, kaže da bi to moglo da bude već za svega tri do četiri meseca, bar kad je u pitanju Evropa.

DR KON OPTIMISTIČNO O NOVOM POPUŠTANJU MERA: Otkrio koje mere ćemo se najkasnije osloboditi, pa spomenuo i proslave matura

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon rekao je danas da je optimističan kada je reč o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i najavio novo popuštanje mera.

STRAŠNE SCENE NA OSTRUŽNICI, POSLE SUDARA KAMIONA I AUTOMOBILA: Stravično povređena žena (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

Na Ostružničkoj obilaznici oko Beograda, danas oko 18 časova, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je teško povređena žena )70) koja je hitno prebačena u bolnici.

foto: Kurir

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK brutalnog obračuna huligana u Beton hali. UPADAJU U KAFIĆ, SLEDI MASOVNI OBRAČUN! (VIDEO)

Novi snimak brutalnog prebijanja gostiju u Beton hali objavljen je na društvenim mrežama!

foto: Printscreen/Twitter

ITALIJANE ĆE TESTIRATI NA DROGU: Organizatori EVROVIZIJE doneli konačnu odluku u vezi sa SKANDALOM koji trese KONTINENT!

Nakon što je sinoć Italija pobedila na Evroviziji počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damjan Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, nakon čega su organizatori Evrovizije rešili da ga podrvrgnu testu na drogu, kao i ostale članove grupe "Maneskin".

foto: Profimedia, Printscreen