MASA VRELE AKCIJE I NEVIĐENA DRAMA! Damir zaglavio sa dve devojke, a Luka u LEZBO-AFERI i TUČA za pamćenje! Pustite ODMAH Kurir TV
Foto: Kurir televizija

ne propustite

MASA VRELE AKCIJE I NEVIĐENA DRAMA! Damir zaglavio sa dve devojke, a Luka u LEZBO-AFERI i TUČA za pamćenje! Pustite ODMAH Kurir TV

Bar -

Vecerašnja epizoda rijalitija "Bar", koju možete da pratite uživo na Kurir televiziji od 20:45 i koja donosi neverovatnu akciju upravo je počela.

UŽIVO RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI OVE!

Ne propustite na Kurir televiziji sve ono što se prethodnih dana dešavalo u rijalitiju.

Milica Radovanović napustila je šou, ali je i iskoristila priliku da raskrinka svoje sada već bivše kolege.

UŽIVO RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI OVE!

Osim do sada viđenih intimnih odnosa između mislice Sofije Une manić i Ivana Neškovića, desila se i lezbo akcija Sanje Jakšić i Maje Kovačević, dok je Luka Pavlović bio između njih.

1 / 4 Foto: Kurir televizija

Nije izostala ni dobra drama kada je dečko Zorane Stanković uleteo u bar i javno raskinuo sa njom. Razlog za to je što ga je ona prevarila sa cimerom Damirom Tepavcem, s kojim je ispod jorgana imala vrelu akciju.

1 / 7 Foto: kurir televizija

UŽIVO RIJALITI BAR MOŽETE PRATITI OVE!

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track