SVEN PO SVAKU CENU HOĆE DA SE VRATI U BAR: Želi da povede i oca sa sobom! Otkrivamo i u koju takmičarku je LUDO ZALJUBLJEN!
Foto: kurir televizija

Moli produkciju za drugu priliku

SVEN PO SVAKU CENU HOĆE DA SE VRATI U BAR: Želi da povede i oca sa sobom! Otkrivamo i u koju takmičarku je LUDO ZALJUBLJEN!

Bar -

Sven Vadlja po svaku cenu želi da se vrati u "Bar"! On je posle otkaza u "Baru", kada je samovoljno otišao iz rijalitija, shvatio da mu je to bio pogrešan potez i sada na sve načine pokušava da postigne dogovor sa produkcijom kako bi se što pre priključio svojoj staroj ekipi.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Kako Kurir Stars saznaje, njemu je najteže palo to što sa njim nije ušao u rijaliti i njegov otac, koji živi u Beču, a koji je takođe bio na audiciji i koji je i sam želeo da postane učesnik. Međutim, na kraju je kasting prošao samo Sven, što mu izgleda nije odgovaralo, pa je jedva čekao da se vrati u Hrvatsku.

Sven Vadlja
foto: Printscreen YT

Ipak, kako su dani prolazili i kada je video šta se sve dešava u kući i baru, gde su učesnici zaposleni, on je počeo da moli produkciju da mu daju još jednu priliku i da dozvole da i njegov otac uđe zajedno sa njim, a oni bi zauzvrat, kao otac i sin, napravili šou kakav nije bio viđen kod nas. Sven smatra da će se uz tatu i njegovu zaštitu mnogo bolje pokazati, što je njemu kao najmlađem takmičaru izuzetno bitno. Produkcija se, kako saznajemo, još dvoumi da li će prihvatiti ovaj predlog, ali će, ako se vrati, svakako morati da snosi određene sankcije zbog samovoljnog odlaska iz Vlajkovićeve 8, gde se njihovo radno mesto i nalazi.

rijaliti bar
foto: Kurir televizija

Osim ovog, još jedan bitan razlog zbog kog Sven želi da ponovo okuša sreću u takmičenju jeste i jedna devojka. Iako nije hteo da prizna koja mu se cimerka najviše dopada i u koju se zaljubio na prvi pogled, mi vam otkrivamo da je u pitanju ni više ni manje nego misica Sofija Una Manić, koja je trenutno opet u vezi sa Ivanom Nešićem. On je simpatije prema Sofiji počeo da gaji još od trenutka kada je rijaliti i počeo, a u nju se zaljubio kada ga je, nakon jednog od njegovih psihičkih padova, tešila i legla u njegov krevet, gde ga je sve vreme grlila i ljubila pod pokrivačem.

Podsetimo, Sven je rijaliti samovoljno napustio odmah nakon dočeka Nove godine, posle razgovora sa voditeljkom Jelenom Nikolić.

rijaliti Bar
foto: kurir televizija

- Ja večito bežim, bežim od kuće kad ima problem, bežim kad mi se brat rodio, želim da idem kući. Ja nemam samopouzdanja, iskompleksiran sam. Brine me šta je sa mojom porodicom, šta će biti ako se njima nešto desi - rekao je tada Sven.

Iako mu je voditeljka predočila da je sve to znao i kada je dolazio u Beograd, Sven je insistirao da napusti rijaliti.

- Tvoje stvari su spakovane, ako si siguran da želiš da ideš, možeš odmah - rekla je Jelena, što je on odmah i uradio.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

34:11

NIKAD VEĆI HAOS! LOME KREVETE I VRATA: BAROVCI NA IVICI TUČE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track