MISICA ZAVELA MAJINOG OCA! Taki bacio oko na Sofija Unu, odveo je u LUDI provod da je UTEŠI posle otkaza u BARU! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

uhvaćeni

MISICA ZAVELA MAJINOG OCA! Taki bacio oko na Sofija Unu, odveo je u LUDI provod da je UTEŠI posle otkaza u BARU! (FOTO)

Bar -

Radomir Marinkovič Taki bacio je oko na bivšu učesnicu rijalitija "Bar" Sofiju Unu Manić, sa kojom je u nedelju uveče otišao u provod. Otac skandalozne zadrugarke Maje Marinković i misica iz Kurirovog rijalitija su se upoznali kada je on došao u "Bar" kao gost.

Ona je tada još bila aktuelna učesnica. Već na prvo viđanje, oni su shvatili da im se energije poklapaju, zbog čega nas nije začudio njihov ponovni susret neposredbno nakon njenog otkaza u "Baru".

Sofija Una Manić, Radomir Taki Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Pozvali smo Marinkovića da nam prokomentariše kakav je bio provod sa Sofijom, ali i u kakvim su njih dvoje odnosima.

Radomir Marinković Taki
foto: Printscreen Pink

- Izašli smo malo do grada u provod, bilo nam je baš lepo. Sofija je divna devojka, mnogo mi prija njena energija, jako je pozitivna. Mi smo se upoznali kada sam došao kao gost na žurku u "Bar" i već tada sam video da se nas dvoje uklapamo, da imamo slična interesovanja i da nam je zabavno dok provodimo vreme zajedno. Kada sam video da je dobila otkaz, odmah sam je kontaktirao i tako smo se dogovorili da izađemo na večeru za vikend pa u provod - rekao nam je Taki.

Taki
foto: Kurir televizija

Otac Maje Marinković poznat je kao veliki zavodnik. Neretko su u njegovom društvu atraktivne devojke, ap je imao avanture i sa Natašom Moskvom i Deniz Dejm, sadašnjom učesnicom "Zadruge". Pitali smo Radomira u kom pravcu se odvija njegov odnos sa misicom, a on nam je odgovorio:

Sofija Una Manić, rijaliti Bar
foto: Printscreen

- Uvek sam bio džentlmen, postoje stvari o kojima se ne priča, bilo bi ružno da ja iznesem kad sa kim spavam. Sofija i ja smo za sada prijatelji, družimo se. Prijamo jedno drugom i poklapaju nam se energije, videćemo kako ćemo na kraju završiti. Ona je prelepa devojka koja je i izuzetno inteligenta - zaključio je Taki.

Taki
foto: screenshot

kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

07:37

TAKI I KARAĐORĐE O RIJALITI BEBI! Otac Maje Marinković priznao da poznaje Sofiju od ranije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track