ORGIJE: Sanja iz Bara imala grupnjak sa dve Mađarice pred ulazak u rijaliti! ISPUNILA SVE FANTAZIJE!
Foto: Ana Paunković

fetiš

ORGIJE: Sanja iz Bara imala grupnjak sa dve Mađarice pred ulazak u rijaliti! ISPUNILA SVE FANTAZIJE!

Bar -

Sanja Jakšić jedna je od najkontroverznijih učesnica u "Baru". Ona je od samog starta govorila o svom seksualnom opredeljenju i da je privlače devojke, kao i da je u vezi sa ženom i da nema problem da se s njom ljubi u javnosti, a nekoliko puta do sada se u "Baru" ljubila i sa gošćama kafića, što su joj mnogi zamerili.

Sanja Jakšić
foto: Printscreen Instagram

Kako dani u rijalitiju prolaze, tako u javnost isplivavaju novi detalji iz Sanjinog burnog seksualnog života, tako da je do nas došla informacija da je neposredno pred početak rijalitija ova Valjevka imala gej orgije sa dve Mađarice, sa kojima je provela burne noći u jednom apartmanu.

- Sanja je oduvek maštala o trojci sa devojkama. To joj je bio fetiš. Ta želja joj se ostvarila pred ulazak u "Bar". To su bile dve Mađarice, sa njima se provela kao nikad u životu. To je pričala svima u društvu. Rekla nam je da joj je to bio najbolji seks u životu. Dva dana nisu izlazile iz apartmana, koliko joj je bilo dobro - ispričao nam je izvor blizak Sanji.

Sanja Jakšić, Bar
foto: Kurir

Da su informacije do kojih smo došli istinite, potvrdila je i sama Jakšićeva, koja je gostima na žurki u "Baru" prošlog vikenda ispričala u kakvom su joj sećanju ostale devojke iz Mađarske.

- Uf, kakve su Mađarice ribe... Kako se dobro je*u, bilo mi je ekstra s njima. Nema dalje. Pamtiću to dok sam živa - rekla je Sanja u vidno alkoholisanom stanju gostima u "Baru", na šta su se oni glasno nasmejali. Podsetimo, Kurir je već pisao o tome da je Sanja saznala da je se otac odrekao! Ona se svojim cimerima iz rijalitija požalila da je se otac odrekao, a kako im je objasnila, tu informaciju je dobila od jednog posetioca "Bara". Sam razlog za ovakvu njegovu odluku nije navela, pa je nepoznato zbog čega je Jakšićkin otac ljut na nju.

Takođe, pisali smo i o tome da je Jakšićeva u vezi sa ženom koja je udata, kao i da sumnja da je ona trenutna vara s njenom bivšom devojkom.

Sanja Jakšić
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

51:13

ŽURKA POD MASKAMA U BARU! Još jedna ludo veče u rijalitiju NAPRAVILI PROVOD ZA PAMĆENJE (EP 42 DEO 1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track