00:27

Ponovan susret Sofije i Takija u Baru

ŠOKANTNO

TAKI U PROVODU SA ZGODNOM MISICOM! Ponovan susret ih još više zbližio: OVAKVE IH JOŠ NISTE VIDELI (VIDEO)

Bar -

Na žurci u subotu, gosti koji su barovce šokirali bili su Sofija Una Manić i Radomir Marinković Taki. Ovo je bio njihov novi susret i to baš u Baru gde su se i upoznali.

rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Otac Maje Marinković, skandalozne zadrugarke, poznat je kao veliki zavodnik, a to na koji način su se provodili subotnjoj žurci u Baru govori kako je i misicu uspeo da zavede.

rijaliti Bar
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Taki i Sofija su se upoznali kada je ona još bila učesnica. On je tada došao u Bar kao gost i na prvo viđenje mogli su da uvide da im se energije poklapaju.

Sofija Una Manić, Radomir Taki Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Njihov tada ponovni susret se desio neposredno posle njenog otkaza u "Baru". Marinković je nakon toga pokušao da objasni odnos sa Sofijom Unom.

Radomir Marinković Taki

"Izašli smo malo do grada u provod, bilo nam je baš lepo. Sofija je divna devojka, mnogo mi prija njena energija, jako je pozitivna. Mi smo se upoznali kada sam došao kao gost na žurku u "Bar" i već tada sam video da se nas dvoje uklapamo, da imamo slična interesovanja i da nam je zabavno dok provodimo vreme zajedno. Kada sam video da je dobila otkaz, odmah sam je kontaktirao i tako smo se dogovorili da izađemo na večeru za vikend pa u provod"

"Uvek sam bio džentlmen, postoje stvari o kojima se ne priča, bilo bi ružno da ja iznesem kad sa kim spavam. Sofija i ja smo za sada prijatelji, družimo se. Prijamo jedno drugom i poklapaju nam se energije, videćemo kako ćemo na kraju završiti. Ona je prelepa devojka koja je i izuzetno inteligenta"

Uživo izbacivanje pratite od 22.45 na Kurir televiziji, a do tada glasajte za svog favorita. Nakon izbacivanja počinje Bar uživo u 23:40 a sve to možete ispratiti na linku OVDE!

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

07:37

TAKI I KARAĐORĐE O RIJALITI BEBI! Otac Maje Marinković priznao da poznaje Sofiju od ranije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track