STARLETA IZ SLOVENIJE ILI SKROMNA DOMAĆICA?! Ksenija je kraljica SKANDALA, a Stanislava vredna mama! Koju biste IZBACILI iz Bara?
Foto: Printscreen/Kurir TV

NOMINOVANE UČESNICE

STARLETA IZ SLOVENIJE ILI SKROMNA DOMAĆICA?! Ksenija je kraljica SKANDALA, a Stanislava vredna mama! Koju biste IZBACILI iz Bara?

Bar -

Rijaliti Bar na Kurir televiziji nominacijama pomera granice, a najprimetnije učesnice Bara postale su Stanislava Kuridža i Ksenija Kranjec.

Njih dve su nominovane za izbacivanje i totalne su suprotnosti - jedna je skromna majka dvoje dece koja je došla da nauči o Baru, a druga pravi skandal majstor. U anketi na dnu teksta odlučite koju želite i dalje da gledate u rijalitiju.

Stanislava Kuridža
foto: Printscreen/Kurir TV

Stanislava Kuridža (44) iz Sombora ima iskustva u ugostiteljstvu, radila je kao konobarica/šankerka i spremna je da svoje znanje pokaže ispred kamera. Majka je dve odrasle ćerke, stare 13 i 19 godina, a brak je, kako ona kaže, hvala Bogu okončala posle samo 5 godina.

Ksenija Kranjec
foto: Printscreen/Kurir TV

Stars starleta iz Slovenije Ksenija Kranjec kraljica je skandala, a na društvenim mrežama komentarišu da bruka svoju zemlju i gubi podršku. Ksenija je nedavno priznala da joj je reper Devito u porukama na Instagramu tražio besplatan pristup njenom Onli fans profilu kako bi mogao da gleda njene provokativne fotografije i snimke, a da za to ne plati.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Večeras u 22.45 gledajte izbacivanje i glasajte.

Kurir.rs

Bonus video:

25:55

05 02 2022 BAR PREGLED DANA 2 DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track