VASIĆI UŠLI KAO NAJVEĆE ZVEZDE, A UPLAŠILI SE BAROVACA: Rada i Rade neće da se zameraju, napravili potez koji niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/Kurir TV

UHVATILA IH PANIKA

VASIĆI UŠLI KAO NAJVEĆE ZVEZDE, A UPLAŠILI SE BAROVACA: Rada i Rade neće da se zameraju, napravili potez koji niko nije očekivao!

Bar -

Večeras se u Baru organizuju nominacije, a samo od vas zavisi ko će ostati, a ko dobiti otkaz na poslu iz snova.

Ksenija Kranjec je prva nominovana, dok će drugu vruću stolici zauzeti Stanislava Kuridža.

Stanislava je poznata kao mirna i staložena osoba koja nije došla u rijaliti kako bi se svađala već kako bi zaista radila. Ona je svojim kulturnim ponašanjem pokazala kako treba da se ponaša osoba koja je odgovorna i koja je došla da radi posao, a ne da od sebe pravi rijaliti cirkuzanta.

rijaliti Bar, Kristina Stanković, Ksenija Kranjec
foto: Printscreen/Kurir TV

Podsećamo, Vasići su bili ti koji su nominovali u nedelji za nama, a upravo su oni Stanislavu stavili pred konačni sud naroda.

Mnogi gledaoci su bili razočarani ovom odlukom, obzirom da su Vasići ušli kao rijaliti zvezde, a potom pokazali da nemaju dovoljno hrabrosti da se zamere drugim cimerima.

Rada Vasić, Rade Vasić
foto: Printscreen/Kurir TV

Oni su izabrali Stanislavu kao nekoga ko treba da izađe samo iz razloga jer nije bila prisutna fizički u rijalitiju, već je provodila vreme u izolaciji zbog korone.

Da li je ovo zaista potvrda da Rada i Rade ne smeju reći ništa negativno učesnicima ostavljamo na vama da sami procenite.

Ono što je važno i što nikako ne smete zaboraviti je činjenica da je izbacivanje večeras u 22:45 časa i da samo vi vašim glasovima možete sačuvati osobu nominovanu za izbacivanje.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

25:55

05 02 2022 BAR PREGLED DANA 2 DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track