KRVAVI RAZVOD: Ako nećeš biti moja, nećeš biti ničija!

Ubio ženu, pa skočio s terase u Beogradu

KRVAVI RAZVOD: Ako nećeš biti moja, nećeš biti ničija!

Crna Hronika -
Tragedija Jadran S. (33) čekićem udario u glavu bivšu suprugu Katarinu A. (33), a kad je video šta je uradio, skočio sa potkrovlja i polomio kuk

BEOGRAD - Tragičan epilog razvoda!Jadran S. (33) čekićem je juče ubio suprugu Katarinu A. (33) u njihovoj kući u beogradskom naselju Palilula, a zatim skočio s terase stana u potkrovlju kuće i polomio karlicu i kuk! Jeziv zločin dogodio se oko 15 sati na Višnjičkom vencu, a prethodno je, kako saznajemo, Jadran došao u kuću koja pripada njegovoj supruzi, s kojom ima dve ćerke i od koje se nedavno razveo, kako bi izneo svoje stvari.Žučna svađa- Srećom, njihove ćerke nisu bile u kući u momentu zločina. Dok je pakovao kofere, Jadran i Katarina su se posvađali. Rasprava je bila veoma žučna i trajala je duže od pola sata. Jadran je u jednom trenutku krenuo ka izlazu, ali se tad naglo okrenuo, zgrabio čekić, koji se nalazio u blizini, i više puta njime udario Katarinu u glavu! Od siline udaraca njegovoj bivšoj ženi je razbijena lobanja. Ona je pala i praktično odmah izdahnula - rekao je naš izvor blizak istrazi i dodao da je, pre nego što je udario Katarinu, Jadran urliknuo: „Ako ne možeš biti moja, nećeš biti ničija!“Kad je video šta je uradio i da Katarina nepomična leži u lokvi krvi, Jadran je odlučio da se ubije!- Popeo se na terasu na drugom spratu i skočio s visine od oko sedam metara! Policiju je pozvao Katarinin brat, koji je čuo kad je Jadran tresnuo ispred kuće. Hitna pomoć je došla, ali je Katarina već bila mrtva, a Jadran je prevezen u bolnicu - naveo je izvor Kurira.Komšije u šokuŠokirane komšije, s kojima su reporteri Kurira razgovarali, kažu da su poznavali Katarinu i Jadrana i da ništa čudno nisu primećivali.- Znala sam da se ponekad posvađaju, kao i drugi parovi. Čula sam i da su se razveli, ali verujete da nikad nisam ni pomislila da bio on mogao da je ubije. Pa oni imaju dve divne ćerke od sedam i devet godina... Šta će sad ta deca bez majke i oca - ispričala nam je komšinica.

Uviđaj... Inspektori iznad tela ubijene Katarine
Uviđaj... Inspektori iznad tela ubijene Katarine

Svi smo krivi za porodično nasiljeVesna Stanojević, koordinatorka sigurnih kuća i savetovališta protiv nasilja u porodici, kaže da se od Nove godine porodično nasilje u 55 slučajeva završilo ubistvom, a od tog broja nastradalo je čak 36 žena!- Bilo je primera da žrtve prijave policiji nasilje i da dođu kući i tu ih nasilnik sačeka i ubije. Razlog za sve to jeste odsustvo sluha za problem porodičnog nasilja - ističe Stanojevićeva. Ona dodaje da je policija na prvom mestu i da ona podnosi krivičnu prijavu, ali da posle toga ima niz karika koje ne smeju da zakažu.- Osim policije, tu su tužilaštvo, sud i centri za socijalni rad. Sve su to karike i ako jedna zakaže, posledice mogubiti tragične. Osim institucija, i ljudi treba da reaguju, a ne, kad se najgore dogodi, da kažu: „Znali smo da se tuku, ali nismo hteli da se mešamo“ - istakla je ona.

Porodični zločini- 26. 9. 2013 - Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje ubio je roditelje Milana (71) i Slavenku (63), a potom njihova tela bacio u septičku jamu u dvorištu porodične kuće.- 14. 9. 2013 - Gojko Z. (56) u porodičnoj kući u Somboru iz pištolja je ubio ženu Jadranku Z. (51), a zatim pucao sebi u glavu!- 9. 9. 2013 - Bratislav Janković (55) iz Kruševca s nekoliko udaraca metalnom šipkom u glavu ubio suprugu Slađanu (47), koju je godinama psihički i fizički maltretirao, a povod za ubistvo bila je njena odluka da živi kod komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track