PREDAO SE: Napadač koji je nožem izbo dečake u Pazaru sam se prijavio policiji
Foto: RTS

Posle napada kod Ekonomske

PREDAO SE: Napadač koji je nožem izbo dečake u Pazaru sam se prijavio policiji

Crna Hronika -
Od četvorice povređenih maloletnika, dvojica se nalaze na intenzivnoj nezi, trojica su operisana, svi su stabilni i van životne opasnosti

NOVI PAZAR - Napadač koji je sinoć izbo četvoricu maloletnika u Novom Pazaru, prijavio se policiji. Zdravstveno stanje mladića zasad je stabilno.

Napadač koji je sinoć izbo četvoricu maloletnika u Novom Pazaru, prijavio se policiji u pratnji advokata i biće predat nadležnim pravosudnim organima.

Četvorica mladića, učenici drugog i trećega razreda ekonomsko-trgovovinske škole i gimnazije u Novom Pazaru, sinoć su izbodeni nožem u tuči koja se posle nastave desila u blizini ekonomske škole.

Od četvorice povređenih maloletnika, dvojica se nalaze na intenzivnoj nezi, trojica su operisana, svi su stabilni i van životne opsnosti, rekao je dežurni hirurg dr Omer Bačevac.

Kako je naveo, dvojica su prebačena na odeljenje, od kojih će jedan biti tretiran ambulatno, dok će ostala dvojica biti zadržana na intenzivnoj nezi. Napadač je sinoć nakon kraće svađe izbo nožem četiri vršnjaka, a potom pobegao. Inače, ovo je treći slučaj u poslednjih dva meseca da maloletni učenici nose oružje u školu.

Direktor škole: Ranjeni đaci dosad nisu pravili ispade

Tri učenika iz Ekonomske škole i dva učenika iz Gimnazije, učesnici su tuče koja se sinoć dogodila u Novom Pazaru, a u kojoj su povređena četvorica dečaka, rekao je direktor Ekonomsko-trgovačke škole Sead Ljajić.

"Sva lica su maloletna i učenici su drugog i trećeg razreda", rekao je Ljajić novinarima. On je dodao da su od lekara koji je operisao povređene dečake i koji prati njihovo stanje dobili informaciju da su oni van životne opasnosti.

Što se tiče učenika Ekonomsko-trgovačke škole, Ljajić je naveo, da oni do sada nisu pravili prestupe, da je reč o đacima sa solidnim uspehom i da su svi u školi iznenađeni."Ovo što se desilo je loše i za školu i za obrazovanja i za ceo grad Novi Pazar", naglasio je Ljajić.Ljajić je rekao da se očekuje zvanični izveštaj i od MUP-a Srbije, odnosno Novog Pazara, posle čega će moći da iznese više podataka.Tri dečaka zadobila su teške, a jedan lake telesne povrede od uboda nožem u incidentu koji se sinoć dogodio u blizini srednje Ekonomsko-trgovačke škole u Novom Pazaru. Incident se dogodio oko 19 sati, a u njemu je učestvovalo više učenika te škole.Nakon kratke svađe i verbalnog sukoba, četvorica dečaka su zadobila povrede od uboda nožem. Oni su odmah prebačeni u Zdravstveni centar Novi Pazar i njihovo stanje je stabilno.

http://www.youtube.com/watch?v=6pFK9v0HIpc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track