PLJAČKA U HRVATSKOJ: Lopov jedva ukapirao gde je kasa!

Početnik

PLJAČKA U HRVATSKOJ: Lopov jedva ukapirao gde je kasa!

Crna Hronika -
Nekoliko minuta je tragao za kasom, koja je, naravno, bila baš tamo gde treba. Na kraju je ukrao 4.000 kuna, ali vlasnica radnje tvrdi da je policija uhapsila

Bezazle na pljačka u Slatini, kod Virovitice!

Ovaj lopov nekoliko puta razočarano i zbunjeno je slegao ramenima. Potom se nervozno šetao trgovinom. Nikako nije mogao da shvati kako da otvoriti blagajnu.

Pljačka se dogodila pre 15-ak dana. Lopov je s dvojicom pomagača ušetao se u slatinsku trgovinu Brit. Oni su svoj zadatak odradili. Uspeli su da odvrate pažnju prodavaču od kase, vidi se na snimku koji je objavio portal Informativni centar Virovitica.

Raspitivali su se o proizvodima, a kada bi blagajnik završio s objašnjenjem, uporno su tražili još informacija.- Trećeg pljačkaša kolega nije ni video jer je bila gužva. Uopšte nije ni posumnjao da je reč o pljački. Kupci su se razišli, a onda je pljačkaš navalio - rekao je zaposlenik trgovine u kojoj se prodaju alat, elektrotehnika, oprema za građevinske radove itd.

Vremena je glavni akter imao puno. Ipak, nije sve išlo prema planu. Šunjajući se oko blagajne pregledao je sve ladice, vukao blagajnu svom snagom spreda, gledao ispod pulta... Da li zbog zbunjenosti ili straha, no nakon petog pokušaja pljačka mu se činila nemogućom misijom.

Ipak, uspeo je. Tek posle nekoliko minuta je ukapirao gde se otvara kasa. Izvukao je brzo bunt novčanica od 100, 200 i 500 kuna.- Tragikomična situacija. Odneli su 4.000 kuna, ali imam informaciju da su uhapšeni - rekla je vlasnica radnje, mada policija to nije potvrdila.

http://www.youtube.com/watch?v=2u4GozT-Ugw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track