Vozilo snimljeno pri prekršajima nije Krkobabićevo!
Foto: Print

Audi ne koristi Ministarstvo rada

Vozilo snimljeno pri prekršajima nije Krkobabićevo!

Crna Hronika -
Naknadnom proverom, utvrđeno je da vozilo koje koristi potpredsednik Vlade Srbije, tog dana, 15. novembra, nije napuštalo dvorište-parking zgrade Vlade u Nemanjojoj 11 do kraja radnog vremena, saopšteno je iz kabineta potpresednika vlade Jovana Krkobabića

BEOGRAD - Kabinet potpredsednika Vlade Srbije i ministra rada Jovana Krkobabića negiralo je danas da vozilo koje je snimljeno pri saobraćajnim prekršajima u Beogradu pripada kabinetu potpredsednika ili Ministarstvu rada.

Pojedini mediji su preneli da potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić koristi automobil koji je prošle nedelje napravio niz saobraćajnih prekršaja u Beogradu. "

Pomenuti "Audi A6" ne koristi ni Kabinet potpredsednika Vlade Srbije, ni Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike, pa ga već tom činjenicom ne može koristiti ni potpredsednik Vlade i ministar Jovan Krkobabić.

Naknadnom proverom, utvrđeno je da vozilo koje koristi potpredsednik Vlade Srbije, tog dana, 15. novembra, nije napuštalo dvorište-parking zgrade Vlade u Nemanjojoj 11 do kraja radnog vremena", navodi se u saopštenju. Dodaje se da se na snimku prekršaja jasno vidi vreme prolaska automobila kroz crveno svetlo i da je stoga očigledno da to nije ono koje koristi potpredsednik Krkobabić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track