BATROVCI. Policija na izlasku zaplenila 22,8 kilograma marihuane!
Foto: MUP

Droga upakovana u 43 paketa

BATROVCI. Policija na izlasku zaplenila 22,8 kilograma marihuane!

Crna Hronika -
Droga je bila skrivena u naslonu zadnjeg sedišta, u specijalno izrađenom bunkeru u vidu pregrade, u automobilu marke BMW, italijanskih registaracija

BEOGRAD - Pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Hrvatskoj su na Graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje zaplenili 22,8 kilograma opojne droge marihuane - skank, upakovane u 43 paketa.

Pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Hrvatskoj su juče, na Graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz zemlje zaplenili 22,8 kilograma opojne droge marihuane - skank, upakovane u 43 paketa.

Droga je bila skrivena u naslonu zadnjeg sedišta, u specijalno izrađenom bunkeru u vidu pregrade, u automobilu marke BMW, italijanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao državljanin Italije H. R. (28), rođen na području AP Kosova i Metohije.

H.R. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i on će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track