LOZNICA: Maskirani lopovi opljačkali zlataru!

Odneta veća količina nakita

LOZNICA: Maskirani lopovi opljačkali zlataru!

Crna Hronika -
Kada su mušterije napustile zlataru, razbojnici, maskirani vunenim kapama i šalevima, upali su u radnju i preteći oružjem od radnice zatražili da im preda zlato

LOZNICA - Dva maskirana razbojnika upala su 25. decembra oko 19.30 sati u zlataru "Oniks“ koja se nalazi u Ulici Vojvode Putnika u centru Loznice i uz pretnju pištoljima od radnice oteli veću količinu zlata.

Kako je nezvanično potvrđeno iz MUP-a, oteto zlato nalazilo se u prodajnom pultu, a razbojnici su uspeli da svuku plen sa tri tacne na kojima je izloženo zlato.

– Kada su mušterije napustile zlataru, razbojnici, maskirani vunenim kapama i šalevima, upali su u radnju i preteći oružjem od radnice zatražili da im preda zlato. Dok je radnica dozivala gazdu, koji se nalazio na spratu objekta, kradljivci su uspeli da pobegnu. Nakon uviđaja intenzivno se traga za počiniocima – kažu u policiji.

Tokom decembra registrovano je više krađa i upada u trgovinske i ugostiteljske objekte u Loznici i Banji Koviljači, a samo na Nikoljdan, dogodilo se nekoliko provala u kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja