KURŠUMLIJA: Dečak (15) umalo izgubio oko u eksploziji petarde!
Foto: Marina Lopičić

EKSPLOZIJA RAZNELA FLAŠU

KURŠUMLIJA: Dečak (15) umalo izgubio oko u eksploziji petarde!

Crna Hronika -
Na očnom odeljenju bolnice "Aleksa Savić" u Prokuplju, dečaku je odstranjen komadić stakla iz oka, a pored toga su sanirane i brojne oguljotine po licu, telu i rukama

KURŠUMLIJA - Maloletni M.M. (15) iz Kuršumlije teže je povredio oko kada mu je u ruci eksplodirala staklena flaša u kojoj je najverovatnije bila zapaljena petarda, rečeno je danas u prokupačkoj bolnici.

Portparolka bolnice Jelena Pantović kazala je da je povređeni zbrinut u toj ustanovi. Na očnom odeljenju bolnice "Aleksa Savić" u Prokuplju, dečaku je odstranjen komadić stakla iz oka i on je zadržan na lečenju na tom odeljenju.

"Pored toga, dečaku su sanirane i brojne oguljotine po licu, telu i rukama", rekla je Jelena Pantović. Iako je policija iz Prokuplja uputila upozorenje zbog prodaje opasnih pirotehničkih sredstava, na kuršumlijskim ulicama i pijačnim tezgama se nude petarde i vatrometi.

One se mogu kupiti za nekoliko desetina do nekoliko stotina dinara. Ta eksplozivna sredstva nisu prošla bezbednosne provere i policija navodi da su posebno opasna za decu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track