ZAGORKA DOLOVAC: Pohapšeni narko dileri sa vrha piramide!
Foto: Tanjug

Niko nije jače od države

ZAGORKA DOLOVAC: Pohapšeni narko dileri sa vrha piramide!

Crna Hronika -
Ma koliko mislili da su jači od države, to nije tačno, nisu jači od države", poručila je Republički javni tužilac Zagorka Dolovac, koja je pohvalila sve policajce i tužioce koji sprovode akciju Grom

BEOGRAD - Republički javni tužilac Zagorka Dolovac izjavila je da su u današnjoj akciji Grom 2 uhapseni ozbiljni narko dileri koji su bili na samom vrhu piramide i poručila da niko nije jači od države.

"Iz zakonskih razloga nismo u mogućnosti da saopštavamo imena uhapšenih lica, ali vam mogu reći da su ovog puta na meti drzave ozbiljni narko dileri koji su na samom vrhu piramide", rekla je Dolovac na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, naglasivši da današnja akcija nije kraj borbe sa narko klanovima.

"Ma koliko mislili da su jači od države, to nije tačno, nisu jači od države", poručila je Dolovac, koja je pohvalila sve policajce i tužioce koji sprovode akciju Grom, napominjući da im podršku pruža Biro za koordinaciju službu bezbednosti.

U akciji Grom 2, koja je počela u 4 i 30 jutros uhapšeno je 128 lica, rekao je danas prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić i poručio da pakao za narko dilere tek predstoji.

U policijskoj akciji Grom 1, početkom decembra, protiv osumnjicenih za trgovinu drogom, na teritoriji čitave Srbije zaplenjeno je više od 21 kilograma droge i privedena su 124 osumnjicena, od kojih je 70 zadržano u pritvoru.

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je da su u akciji Grom 2 uhapšene su i neke serijske ubice, neki su zadržani zbog nelagalnog oružja neki zbog 20 paketa heroina.

"Oni koji misle da će ta akcija da traje svaki dan, dodao je da nije pronadjena nijedna osoba bez pištolja, da su svi imali metak u cevi, a da niko od njih nije znao odakle mu pištolj".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track