AKCIJA GROM 1 U ČAČKU: Privedeno 10 dilera i pretresno 36 lokacija!

Moravički okrug

AKCIJA GROM 1 U ČAČKU: Privedeno 10 dilera i pretresno 36 lokacija!

Crna Hronika -
Čačanska policija u akciji Grom 1 obavila je 36 pretresa na više lokacija i zaplenili oko 300 grama raznih narkotika, pet stabljika i 42 semenke marihuane, 71 tabletu koje se mogu zloupotrebiti kao narkotici, a pronađena je i oduzeta jedna lovačka puška i jedan karabin

ČAČAK - U okviru akcije "Grom 1", koja je danas sprovedena i na području Moravičkog okruga, pripadnici Policijske uprave u Čačku, izvršili su 36 pretresa na više lokacija i zaplenili oko 300 grama raznih narkotika, pet stabljika i 42 semenke marihuane, 71 tabletu koje se mogu zloupotrebiti kao narkotici, a pronađena je i oduzeta jedna lovačka puška i jedan karabin.

Pronađene su i dve merne vage, saopštila je čačanska policija.Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga, kao i krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, čačanska kriminalistička policija je, danas, po odobrenju Višeg i Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, donela rešenja o zadržavanju deset osumnjičenih lica.

Reč je, kako se navodi u saopštenju, o S.J. (23), M.N. (33), N.M. (23), S.T. (30), N.M. (24), A.S. (24), M.P. (32), N.P. (28), svi iz Čačka.

Takođe, tokom današnje akcije doneto je rešenje o zadražavanju osumnjičenog D.O. (26) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, i osumnjičenog M.?. (33) iz Guče zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Protiv još tri lica biće podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja