DRAMA NA MIRIJEVU: Dečak uspeo da umakne otmičarima iz metalik audija!

Pokušaj otmice

DRAMA NA MIRIJEVU: Dečak uspeo da umakne otmičarima iz metalik audija!

Crna Hronika -
Vraćao sam se s fudbala Šejkinom ulicom, kada sam primetio neki metalik audi koji ide ulicom. Ispratio sam druga i onda krenuo svojoj kući. Tada su ta kola stala. Neki čovek je izašao iz ‘audija’ i pokušao da me uhvati za rame. Izmakao sam se i počeo da trčim, rekao je dečak

BEOGRAD - Muškarac od oko 25 godina izašao iz metalik “audija” u Šejkinoj ulici i pokušao da kidnapuje dečaka P. V. (11).

Sa mladićem je bila još jedna osoba.Incident se dogodio kada se dečak vraćao s fudbala. Na svu sreću mališan je uspeo da pobegne.

Preplašenim roditeljima nije jasno ko bi to mogao da uradi, s obzirom na to da se nikome nisu zamerili.

Evo šta je dečak ispričao nakon nemilog događaja:

- Vraćao sam se s fudbala Šejkinom ulicom, kada sam primetio neki metalik audi koji ide ulicom. Ispratio sam druga i onda krenuo svojoj kući. Tada su ta kola stala. Neki čovek je izašao iz ‘audija’ i pokušao da me uhvati za rame. Izmakao sam se i počeo da trčim – rekao je dečak.

On je potrčao blatnjavom stazom pored trotoara, a otmičar je krenuo za njim.

Posle nekoliko metara napadač se zaustavio i vratio ka automobilu u kome ga je čekala još jedna osoba.

Dečak je uplakan otrčao kući i ispričao roditeljima da su pokušali da ga otmu, nakon čega je slučaj prijavljen policiji.-Ne znam kako sam uspeo da izbegnem da me uhvati za rame. Sve se brzo izdešavalo. Sećam se da je bio krupniji čovek, kratko ošišan, s velikim naočarima za vid - priseća se hrabri dečak.

- Ni sa kim nemamo problema, nikome ne dugujemo novac, sa svima smo u dobrim odnosima - rekao je dečakov otac, koji tvrdi da je nezaposlen i da se povremeno bavi građevinom.Policija je krenula u potragu za nesuđenim otmičarima. Ipak, nisu im jasni baš svi elementi tog slučaja.

- Da je odrastao muškarac od oko 25 godina hteo da kidnapuje dečaka od 11, to bi verovatno lako uradio i dečak mu ne bi pobegao.

Ovo više deluje kao neko upozorenje ocu zbog nečega, ali policija tok treba da utvrdi - rekao je izvor Informera blizak istrazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track