Slomio vilicu studentu zbog 120 evra
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Napad u Subotici

Slomio vilicu studentu zbog 120 evra

Crna Hronika -
Krvnički su mi prebili starijeg sina zbog navodnog duga mlađeg sina. Tukla su ga trojica njegovih vršnjaka i on je nakon tih batina završio na operaciji, kaže otac prebijenog studenta

SUBOTICA - Policija je podnela krivičnu prijavu protiv S. M. (26) zbog sumnje da je prošle nedelje u Subotici naneo teške telesne povrede studentu M. Š. (23). Osumnjičeni je oštećenom M. Š. slomio vilicu, zbog čega je M. Š. završio na operacionom stolu novosadske klinike.

Mada je napadnuti dao u zalog za dug ručni sat vredan oko 5.000 evra samo da prestanu da ga tuku, nasilje nad njim je nastavljeno.

"Krvnički su mi prebili starijeg sina zbog navodnog duga mlađeg sina. Tukla su ga trojica njegovih vršnjaka i on je nakon tih batina završio na operaciji vilice u Novom Sadu. Slučaj mi je poznat do najmanje sitnice, pa me iznenađuje da je podneta krivična prijava protiv samo jednog batinaša jer ih je bilo tri, ali ne želim o tome da govorim dok policija ne obavi svoj deo posla", izjavio je otac prebijenog studenta.

Tuča se dogodila još 4. januara oko četiri časa, a policija je tek sedam dana kasnije podnela krivičnu prijavu protiv nasilnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track