ZLIKOVAC ĆE ODGOVARATI: Interpol Srbije raspisao međunarodnu poternicu za Orićem

Zločin ne zastareva

ZLIKOVAC ĆE ODGOVARATI: Interpol Srbije raspisao međunarodnu poternicu za Orićem

Crna Hronika -
Federalna televizija je javila da će u naredna dva dana centrala Interpola u Lionu odlučiti da li će za Orićem i Meholjićem biti raspisana i "crvena poternica"

BANJALUKA - Interpol Srbije raspisao je difuzne poternice za Naserom Orićem i Hakijom Meholjićem, koje srpsko tužilaštvo sumnjiči za zločine nad Srbima u Podrinju tokom 1992. godine, javila je Televizija Federacije BiH.

"Interpol Beograd je putem Interpolovog međunarodnog kanala za razmenu informacija dostavio svim članicama Interpola međunarodne poternice za Naserom Orićem i Hakijom Meholićem u cilju njihovog hapšenja", saopšteno je Televizji Federacije BiH iz Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH.

S obzirom na to da se radi o državljanima BiH, Direkcija za koordinaciju policijskih tela BiH je navela da će obavestiti Ministarstvo pravde BiH, koje će proceniti preduzimanje mera i radnji iz svoje nadležnosti. Federalna televizija je javila da će u naredna dva dana centrala Interpola u Lionu odlučiti da li će za Orićem i Meholjićem biti raspisana i "crvena poternica".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track