TRI METKA U VOZAČA ALFE: Sačekuša na Zvezdari, muškarac izrešetan!
Foto: KURIR

Napadači zapalili auto

TRI METKA U VOZAČA ALFE: Sačekuša na Zvezdari, muškarac izrešetan!

Crna Hronika -
U Gorana B. napadač ispalio tri hica, odjurio ka Kružnom putu i zapalio auto bosanskih registarskih oznaka. Ranjeni je u stabilnom stanju. On ima nekoliko prostrelnih rana, ali životno nije ugrožen
1 / 4 Foto: KURIR

BEOGRAD - Niko ništa nije čuo.

U Gorana B. (38) u petak posle 21 čas ispaljena su tri metka u Ulici Koste Abraševića kod broja 39 na Zvezdari. On je odmah prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a prema najnovijim informacijama, ranjeni je u stabilnom stanju. On ima nekoliko prostrelnih rana, ali životno nije ugrožen.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je za Kurir da je njihova služba intervenisala dok se ranjeni čovek još nalazio u automobilu.

Pucao kroz staklo- On ima prostrelne rane grudnog koša, nadlaktice i podlaktice leve ruke i u teškom je stanju, ali stabilnih vitalnih funkcija. Prevezen je na odeljenje reanimacije - saopštila je ona.

U Urgentnom centru potvrdili su nam da je Goran B. u kritičnom stanju i da je smešten u šok-sobu.

Kako nezvanično saznajemo, napad se dogodio u trenutku kad je Goran parkirao crni automobil „alfa romeo“ - nepoznati napadač mu je kolima prišao s leve strane i otvorio paljbu kroz staklo na prozoru.

Uklanjanje tragova

Prema rečima jednog od očevidaca, taj automobil, bosanskih registracija, odjurio je u pravcu Kružnog puta.

Tamo je pola sata posle pucnjave pronađeno zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je iz njega pucao napadač na Gorana B.

Komšije u Ulici Koste Abraševića tvrde da nisu čule rafal i videle ništa neuobičajeno. Policija nije mogla da saopšti detalje istrage jer je uviđaj još bio u toku.S. I. i N.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track