Najnovije vesti

Bojović: Volonterka se igrala s vukom u ograđenom delu, a devojčica im je pritrčala s leđa!

Direktor Zoo vrta u MUP

Bojović: Volonterka se igrala s vukom u ograđenom delu, a devojčica im je pritrčala s leđa!

Crna Hronika
On je ranije danas rekao da je volonterka juče vuka držala na povocu i odvela u Bebi zoo vrt odbacujući navode da se vuk otrgao sa povoca i tako napao devojčicu

BEOGRAD - Direktor Beogradskog zoološkog vrta Vuk Bojović saslušan je danas u policiji povodom povrede devojčice koju je u Zoološkom vrtu u Beogradu napao vuk.

Bojović je ranije danas rekao da je volonterka juče vuka držala na povocu i odvela u Bebi zoo vrt odbacujući navode da se vuk otrgao sa povoca i tako napao devojčicu.

Bojović je objasnio i da je tog mladog vuka, od pet meseci, majka odbacila i da ga je ta volonterka podigla i odgojila. Volonterka sa vukom se, kako je precizirao, juče nalazila u ograđenom delu Bebi zoo vrta.

"Prostor je ograđen žicom od posetilaca, tu se volonterka igrala sa vukom, bacala mu je lopticu i odjednom negde sa leđa dotrčala je ta devojčica. Vuk je naravno reagovao, da li zbog loptice ili ne znam čega i uhvatio je za jaknu. Roditelji su reagovali, nastala je dreka....", rekao je Bojović.

Devojčica je prevezena u Dečju kliniku u Tiršovoj sa otokom, modricom i manjom razderotinom na leđima, a njeno stanje je stabilno.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...