POHOTNI STARAC: Bludni deda pipao dete od 11 godina!
Foto: Shutterstock

Policija u Apatinu uhapsila Jovana G. (76)

POHOTNI STARAC: Bludni deda pipao dete od 11 godina!

Crna Hronika -
Lekari utvrdili da Jovan nije imao seks s maloletnicom, koju je napao u napuštenoj fabrici u kojoj se dete igralo

APATIN - Zadržan u pritvoru.Penzioner Jovan G. (76) iz Apatina uhapšen je zbog sumnje da je pipkao jedanaestogodišnju devojčicu u fabrici koja je već godinama napuštena! Bludni starac je uhapšen, a lekarskim pregledom je utvrđeno da devojčica nije silovana.- Iako zasad nemamo opipljivih sumnji, proveravamo da li je devojčica možda dobrovoljno pristala da je Jovan G. dodiruje po telu. Njih dvoje se poznaju odranije, a daljom istragom utvrdićemo da li su se ranije nalazili kod napuštene fabrike i da li je možda osumnjičeni i ranije imao fizički kontakt s maloletnicom - kazao je naš sagovornik.Pratio devojčicuNaš izvor dodaje da jedanaestogodišnja devojčica živi u problematičnoj porodici i da Centar za socijalni rad, nakon ovog događaja, razmatra mogućnost da preuzme brigu nad njom jer ona ima još troje braće i sestara i samohranu majku. Istovremeno, Jovan G. je posle policijskog zadržavanja priveden na saslušanje kod višeg tužioca, nakon čega mu je određen pritvor.Prema rečima našeg izvora, Jovan G. je pratio devojčicu kad je otišla da se igra u napuštenoj fabrici u blizini njegove kuće.- Jovan je krenuo za njom, sustigao ju je, uhvatio za ruke i probao da je siluje. Devojčica je pokušala da se odupre, vikala je i pokušavala da se otrgne. Na sreću, u tom momentu pored fabrike je prošla komšinica koja je pozvala policiju - kaže naš izvor. Bežala od policijeNakon što je slučaj prijavljen, policija je otišla po majku devojčice kako bi ih zajedno doveli na razgovor. Međutim, maloletnica se toliko uplašila da je pobegla i policija je morala da je traži po komšiluku!- Inače, Jovan G. je alkoholičar koji se praktično ne trezni, ali nikad niko nije primetio da ima ovakve bolesne sklonosti. On je oženjen, ima decu, unuke i dve praunuke od 15 meseci i šest godina i kuća mu je stalno puna dece - rekao je naš izvor.(nA. s. - z. n.)

Prošlonedeljna crna serijaČETIRI SILOVANJA ZA SEDAM DANA- D. Š. (15) iz Ruskog Sela kod Kikinde osumnjičen je da je silovao desetogodišnju sestru od tetke koja živi u susednom selu.- M. B. (12) i njena rođaka J. M. (14) saslušane su zbog sumnje da je mlađa sestra naterala stariju na seks sa odraslim muškarcem i sve to snimala je mobilnim.- G. I. (41) iz sela u okolini Bora uhapšen je zbog sumnje da je obljubio svoju maloletnu kumu staru 12 godina.- T. U. (21) iz sela Držanovac kod Žitorađe uhapšen je zbog sumnje da je preteći nožem pokušao da siluje dečaka N. S. (14).

ČINJENICEProfil pedofila- povučen, uglađen, fin- pažljiv prema deci- nudi im novac, poklone, igru, bombone, rame za plakanje...- najčešće je oženjen i ima decu, često i unuke- najčešće se krije iza ugledne profesije- heteroseksualac u 95 odsto slučajeva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track