DUBROVNIK: Albanac krijumčario 1,6 kg heroina i kilogram kokaina
Foto: Shutterstock

Švercovao drogu

DUBROVNIK: Albanac krijumčario 1,6 kg heroina i kilogram kokaina

Crna Hronika -
Zaplenjena droga u uličnoj preprodaji vredi više od 260.000 evra, a, prema policijskim tvrdnjama, mešanjem s raznim dodacima radi povećanja mase, cena bi dostigla i puno veći iznos

DUBROVNIK - Dubrovačka policija uhapsila je Albanca koji je u Hrvatsku pokušao da prokrijumčari više od 1,6 kilograma heroina i više od kilogram kokaina, vrednosti oko 260.000 evra.

Krijumčar je uhapšen u kontroli na graničnom prelazu Karasovići, saopštila je danas policija. Policajci i carinici su tokom pregleda navodno uočili skriveni paket i zatražili sudski nalog da bi detaljno pretražili automobil.

Ispod instrument table pronašli su čak šest skrivenih paketa - četiri sa ukupno 1,6 kilograma heroina i dva s više od kilograma kokaina. Zaplenjena droga u uličnoj preprodaji vredi više od 260.000 evra, a, prema policijskim tvrdnjama, mešanjem s raznim dodacima radi povećanja mase, cena bi dostigla i puno veći iznos.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja ipromet drogama, 27-godišnji državljanin Albanije je uz krivičnu prijavu predat pritvorskom nadzorniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja