POTERA ZA BAHATIM VOZAČEM: Sa kadeta isekao lisice i dao se u bekstvo!

Policija raspisala potragu

POTERA ZA BAHATIM VOZAČEM: Sa kadeta isekao lisice i dao se u bekstvo!

Crna Hronika -
Posle više od dva meseca od uvođenja blokade lisicama za vozače stranih registarskih tablica, ovo drugi slučaj seče lisica. Prethodni se dogodio u aprilu u Ulici Ilije Garašanina, kada je lisice sa "opel korse", takođe bosanskih registarskih oznaka, brusilicom isekao vozač, koji je potom uhapšen

BEOGRAD - Bahati vozač "opel kadeta", bosanskih registarskih tablica, večeras je oko 20 sati sa točkova svog automobila u Ulici Starca Vujadina isekao lisice, koje su na njegovo vozilo tokom dana postavili radnici JKP "Parking servis" i potom je pobegao sa lica mesta. U toku je potraga za "opelom", čije su registarske tablice poznate policiji, koja je i raspisala potragu.

Andrija Čupković, v.d. direktor "Parking servisa", koji je odmah izašao na teren, rekao je da je nedopustivo da se vozači stranih registarskih tablica na ovakav način obračunavaju sa javnom imovinom i da protiv ovog vozača JKP "Parking servis" piše krivičnu prijavu, koja će već sutra biti podneta.

- Ovakvo bahato ponašanje dužnika koji odbijaju da plate svoje obaveze, a iskaljuju bes nad javnom imovinom biće najstrože kažnjeno. Mi ćemo protiv ovog i nasilnika, koji je isekao lisice već sutra podneti krivičnu prijavu. Mi ćemo tome stati na put i uvesti red, a u saradnji sa policijom i pravosudnim organima uticaćemo da se najstrože kazne bahati vozači koji direktno ugrožavaju uvođenje komunalnog reda u Beogradu - rekao je Čupković.

Podsećamo da je posle više od dva meseca od uvođenja blokade lisicama za vozače stranih registarskih tablica, ovo drugi slučaj seče lisica.

Prethodni se dogodio u aprilu u Ulici Ilije Garašanina, kada je zbog duga od oko 30.000 dinara za neplaćene dnevne parking karte, lisice sa "opel korse", takođe bosanskih registarskih oznaka, brusilicom isekao vozač, koji je potom uhapšen.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja