SPASAVAO PSE: Nikšićanin Željko motkom ubio vuka!
Foto: Nebojša Mandić

Jači od sudbine

SPASAVAO PSE: Nikšićanin Željko motkom ubio vuka!

Crna Hronika -
U trenutku sam mislio sam da je gotov, ali on se odmah pridigao i uhavtio me za nogu. Kerovi su nastali da ga napadaju, a onda je pritrčao i moj sin pa smo ga tako udarali pet, šet puta dok ga nismo savladali, kazao je Željko

NIKŠIĆ- Nikšićanin Željko Đuranović jutros je praktično goloruk ubio vuka u blizini Dragove Luke, naselja na periferiji Nikšića gde živi.

Iz te borbe i sam je prošao sa ugrizom na nozi koji nije bio ozbiljniji zahvaljujući, kako kaže, gumenim čizmama .

Željko priča da se sve desilo rano ujutru kada se sa sinom i lovačkim psima vraćao sa imanja ispod brda Tović. Kaže da su u jednom trenutku psi osetili vuka i pojurili ga kroz šumu nakon čega je došlo i do borbe sa kerovima."Stigli su ga u neku rupu i tu je počela borba. Ja sam čuo klanje i lavež. Potrčao sam da ih spasim da ne bi koje zaklao i kako sam prišao, pošto nisam imao ništa drugo, goloruk sam bio, tu se našlo neko drvo koje sam dokopao i udario ga po glavi.

U trenutku sam mislio sam da je gotov, ali on se odmah pridigao i uhavtio me za nogu. Kerovi su nastali da ga napadaju, a onda je pritrčao i moj sin pa smo ga tako udarali pet, šet puta dok ga nismo savladali“, kazao je Željko i dodao da je potom u bolnici primio zaštitnu inekciju.

Vuka su kaže, potom, ponijeli u veternarsku službu.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track