SEDAM GODINA SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO PASTORKU: Podignuta optužnica protiv bivšeg policajca!

Devojčica prošla kroz pakao

SEDAM GODINA SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO PASTORKU: Podignuta optužnica protiv bivšeg policajca!

Crna Hronika -
Tužilšatvo tereti bivšeg policajca Dragoljuba M. da je pre sedam godina seksulano zlostavljao maloletnu pastorku

BEOGRAD - Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv bivešg policajca Dragoljuba M. (45) iz Beograda zbog sumnje da je pre sedam godina seksualno zlostavljao svoju pastorku K.Š. (14), kada je ona krenula u prvi razred.

Podsetimo bivši policajac Dragoljub M. (45) uhapšen je zbog sumnje da je sedam godina seksualno zlostavljao pastorku K. Š. (14)!

Lisice na ruke stavljene su mu 27. februara u kući u Zemunu u kojoj je godinama zlostavljao devojčicu, a šta se sve dešavalo u njihovoj kući možda nikad ne bi ni bilo otkriveno da se devojčica nije požalila školskoj drugarici, koja je potom sve ispričala svojoj majci.

- Devojčica je rekla da misli da joj njen očuh radi neke stvari koje ne bi smeo da radi iako je on uverava da je to normalno jer oni nisu u krvnom srodstvu - kazao je za Kurir sagovornik iz istrage.

K. Š. je otkrila drugarici i da je više puta htela da ispriča nekome šta joj se dešava, ali to nije smela da učini jer joj je očuh pretio da će joj se svašta desiti ako to uradi..

- Kad je došla policija, on je bio u potpunom šoku! Pravio se da ne zna o čemu policajci govore i zbog čega ga hapse. Ponašao se kao da je devojčica sve izmislila i bilo je jasno da ne oseća nikakvu grižu savesti, već da samo razmišlja kako da se spase od kazne - kaže naš izvor.

Dragoljub M. je svojevremeno radio u policijskoj stanici Savski venac i bio je u rezervnom sastavu policije. Međutim, devedesetih godina prošlog veka je napustio službu i otišao u Italiju, na privremeni rad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track