POKUŠALI DA ISEKU STRUJU: Kraljevčanin mercedesom napao elektromontere!
Foto: Beta

Dug od milion dinara

POKUŠALI DA ISEKU STRUJU: Kraljevčanin mercedesom napao elektromontere!

Crna Hronika -
Sin nezadovoljnog dužnika S.B. je svojim mercedesom namerno udario u vozilo s korpom u kojoj su se nalazili elektromonteri na visini od pet metara kada su iznenada začuli udarac i osetili jako drmanje korpe i da je malo nedostajalo da padnu pravo na šoferšajbnu auta napadača, koji je odmah nakon toga pobegao

KRALJEVO - Radnici Elektrodistribucije Kraljevo Aleksandar Beočanin i Darko Petrović napadnuti su danas dok su pokušavail da isključe struju u Konarevu kod Kraljeva.

Sin nezadovoljnog dužnika S.B. je svojim mercedesom namerno udario u vozilo s korpom u kojoj su se nalazili elektromonteri, saopštila je “Elektrosrbija Kraljevo”.

Njih dvojica su bili na visini od najmanje pet metara, kada su iznenada začuli udarac i osetili jako drmanje korpe.

Kažu da su jedva uspeli da se zadrže kako ne bi ispali, kao i da je malo nedostajalo da padnu i to pravo na šoferšajbnu auta napadača, koji je odmah nakon toga pobegao sa lica mesta u nepoznatom pravcu.

Rukovodilac Sektora trgovine Miroslav Trifunović i šef Službe pretplatničkih odnosa Stevan Mihajlović su u trenutku incidenta bili na licu mesta, jer su znali da se radi o problematičnom dužniku koji već dugo nije uplatio ni dinar za utrošenu električnu energiju.

- Dug i prema distributeru i prema snabdevaču iznosi preko milion dinara. Policiji je došla da napravi uviđaj, a kolege su objasnile da je vozač velikom brzinom udario pravo u zadnji deo elektrodistribucijinog vozila. Zatim je krenuo i prema njima, proleteo pored i otišao dalje - navodi se u saopštenju “Elektrosrbije”.

U poslednjih nekoliko dana širom „Elektrosrbije“ traje intenzivna akcija obustave isporuke električne energije onim kupcima koji su i ranije nasilničkim ponašanjem sprečavali elektromonere da rade svoj posao.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track