TRAGEDIJA: Mladića udario tramvaj i bacio pod točkove kola Hitne pomoći
Foto: Nemanja Pančić

Pešak poginuo na Bulevaru kralja Aleksandra

TRAGEDIJA: Mladića udario tramvaj i bacio pod točkove kola Hitne pomoći

Crna Hronika -
Dok je pokušavao da se skloni od ambulantnih kola koja su išla šinama, na Stefana Stankovića (20) naleteo tramvaj i odbacio ga pod točkove istog vozila Hitne pomoći

BEOGRAD - Stefan Stanković (20) iz Čačka poginuo je juče oko 14.30, kad ga je na Bulevaru kralja Aleksandra udario tramvaj i odbacio ga pod točkove kola Hitne pomoći! Tragedija se dogodila dok je mladić, koji je studirao u Beogradu, pretrčavao ulicu van pešačkog!- Mladić je prešao jednu traku bulevara i došao do ostrva s tramvajskim šinama. Ugledao je kola Hitne pomoći, koja su pod rotacijom išla šinama iz pravca Cvetkove pijace. Pokušao je da izbegne Hitnu i koraknuo unazad, ali nije video tramvaj - ispričao je očevidac.Od udarca Stanković je bukvalno podleteo pod kola Hitne pomoći.- Hitna je išla velikom brzinom jer su imali pacijenta, a kad je mladić pao pod njihov kombi, odmah su se zaustavili. Doktorka je izletela i priključila dečka na infuziju, ali nisu mogli da ga spasu jer je izgleda imao otvoren prelom lobanje - kaže očevidac i dodaje da je Stanković imao slušalice u ušima.- On je prelazio ulicu tridesetak metara od pešačkog prelaza i semafora. Kad ga je ugledao, vozač tramvaja mu je svirao, ali on nije reagovao. Verovatno nije čuo od muzike - kaže očevidac.On dodaje da je mladiću od udarca spao ranac s leđa.- Posle sam video i patike pored lokve krvi u kojoj je ležao. Izgleda da su mu i one spale - kaže očevidac.

Nada MacuraISTRAGA ĆE UTVRDITI ISTINUNada Macura, portparol Hitne pomoći, rekla je juče da će istragom biti utvrđene sve okolnosti.- Primili smo poziv u 14.33 sati, a ekipe su konstatovale smrt u 14.40. Tačan uzrok smrti biće poznat posle obdukcije - rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track