HTEO DA SE UBIJE ZBOG BOLOVANJA: Nišlija umalo skočio sa zgrade!

Drama u Nišu

HTEO DA SE UBIJE ZBOG BOLOVANJA: Nišlija umalo skočio sa zgrade!

Crna Hronika -
Pretio da će izvršiti samoubistvo sa zgrade niške filijale RFZO revoltiran što mu lekarska komisija nije odobrila produžetak bolovanja...

NIŠ - Jedan Nišlija zapretio je danas da će izvršiti samoubistvo skokom sa poslednjeg sprata zgrade niške filijale RFZO revoltiran što mu lekarska komisija nije odobrila produžetak bolovanja.

Kako saznajemo, drama u RFZO odigrala se oko 14.30 kada se nezadovoljna stranka popela do ženskog toaleta i zapretila da će skočiti sa visine od oko osam metara.

-On je zahtevao od lekarske komisije da mu odobre nastavak bolovanja i priznavanje trajnih prava po osnovu nesposobnosti za rad. Kada mu je saopšteno da on ne ispunjava zakonske uslove za pozitivnu odluku lekarske komisije popeo se na vrh zgrade. Međutim, lekar koji ga je primio posumnjao je a će izazvati incident pa je pošao za njim kako bi se uverio da je napustio zgradu. Zatekao ga je u ženskom toaletu a kada ga je pitao šta tu radi, kivna stranka mu je zapretila da će se ubiti.

Obaveštena je policija i Hitna pomoć pa je posle kraćeg vremena, samoubilačka namera osujećena - kažu naši izvori.

- Ekipa Hitne pomoći odvezla je nezadovoljnog Nišliju a u slučaju pretnje samoubistvom, proceduralno se primenjuje psihijatrijsko lečenje. U ovom slučaju postoji sumnja da je pokušaj samoubistva insceniran a u cilju ostvarivanja prava po osnovu nesposobnosti za rad.

M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track