PREGAŽENE DEVOJČICE: Vozač nije smeo da ode i ostavi povređene!

Suđenje zbog saobraćajne nesreće u Surčinu

PREGAŽENE DEVOJČICE: Vozač nije smeo da ode i ostavi povređene!

Crna Hronika -
Da su bar njegovi sinovi došli da pitaju kako nam je Milica, ali nisu, rekli su roditelji Milice Spirić, Zoran i Silvana

BEOGRAD - Sara Marjanović (17), na koju je 12. januara, dok je s drugaricom Milicom Spirić (17) i još nekoliko prijatelja šetala Skopljanskom ulicom u Surčinu, „seatom“ naleteo Danilo Vukovljak (57), svedočila je juče u Trećem osnovnom tužilaštvu, kao i Miličini roditelji Zoran i Silvana.

- Naleteo je na nas velikom brzinom, nije moguće da nas nije video. Milica i ja odletele smo i pale na travnjak. Ona je ležala bez svesti, a vozač je samo dao gas i pobegao - ispričala je tinejdžerka, koja se još oporavlja od povreda zadobijenih te večeri. Vukovljak je uhapšen nekoliko dana posle nesreće i na saslušanju je tvrdio da nije znao da je nekog udario.U tužilaštvu su juče saslušani i roditelji Milice Spirić, koja je i dalje u komi.- Ne znamo šta se dogodilo jer nismo bili prisutni, ali čovek u ozbiljnim godinama nije smeo da pobegne i ostavi našu decu povređenu na ulici. Da su bar njegovi sinovi došli da pitaju kako nam je Milica, ali nisu - rekli su roditelji Milice Spirić, Zoran i Silvana. (J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track