ELITNA PROSTITUCIJA: ONI ZNAJU SVE Trojica pomagača Maksimovića vodili starlete na lokacije

Istraga

ELITNA PROSTITUCIJA: ONI ZNAJU SVE Trojica pomagača Maksimovića vodili starlete na lokacije

Crna Hronika -
Tužilaštvo i policija su tokom istrage otkrili da Maksimović nije radio sam i da je imao tri saradnika

Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca imao je tri saradnika koji su vodili računa o prostitutkama i njihovim klijentima i sada će biti saslušani u tužilaštvu. Maksimović je krajem prošle godine uhapšen u rutinskoj saobraćajnoj kontroli, a policija je nedugo zatim utvrdila da je radio sa sedam prostitutki, od kojih je pet uhapšeno, dok se za ostale dve sumnja da su u Bosni i Hercegovini.

Hapšena: Mimi Oro
Hapšena: Mimi Oro

Tada je u akciji hapšenja privedena i Milica Živanović (23), poznata kao Mimi Oro i Božana Vujinović (21) iz Banjaluke, a protiv njih je podneta prijava Prekršajnom sudu.

Kako se saznaje, tužilaštvo i policija su tokom istrage otkrili da Maksimović nije radio sam i da je imao tri saradnika. U pitanju su S.V, B.S i Ž.B, koji su svi punoletni i do sada nisu osuđivani.

Božana Vujinović
Božana Vujinović

- Oni su dobijali izuzetno velike sume novca i bili su šefu na raspolaganju 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Bili su obezbeđenje, vozači, brinuli su o prostitukama, ali i o klijentima. Oni su ti koji su išli na direktne pregovore i dogovore o ceni i lokaciji gde će se klijent naći s prostitutkom – kaže izvor Blica.Maksimovićevi pomagači su dobili instrukcije šta da kažu policiji ukoliko budu privedeni.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

- Sva trojica je trebalo da se predstave kao rođaci ili drugovi devojaka i da su ih baš tog dana sasvim slučajno prevezli. Oni su sada pod istragom i očekuje se njihovo saslušanja – dodaje se.(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track