Najnovije vesti

ŽENA KASAPINA: Zajedno smo komentarisali da je Mašulovića ubio monstrum!
Foto: Facebook

Supruga kasapina iz Mirijeva o ubistvu Mašulovića

ŽENA KASAPINA: Zajedno smo komentarisali da je Mašulovića ubio monstrum!

Crna Hronika
Za ubistvo sam čula na televiziji. Komentarisala sam sa Obrenom i zajedno smo se zgražavali, ispričala je na saslušanju kod tužioca žena Obrena Zirojevića

BEOGRAD - Supruga Obrena Zirojevića (35), koji je uhapšen zbog sumnje da je isekao na delove komšiju Draga Mašulovića (61), izjavila je na saslušanju pred tužiocem da se njen suprug uobičajeno ponašao nakon stravičnog zločina, i da se čak sa njom čudio svireposti zločina.

Monstruozno ubistvo, podsetimo, dogodilo se u stanu u Mirijevu, u kom je Obren Zirojević živeo sa suprugom.
- Nisam znala šta se dogodilo u stanu nekoliko sati pre nego što sam se vratila sa posla. Sećam se da sam za ubistvo Mašulovića, koga sam poznavala, čula na televiziji. Obren i ja smo gledali vesti i zajedno komentarisali kako je to mogao da mu učini samo monstrum ili ludak - ispričala je, kako Kurir nezvanično saznaje, supruga ubice, koja je puštena posle saslušanja kod tužioca.

Stan smrdeo na kiselinu

Dva dana pre nego što je telo Mašulovića pronađeno, kako je izjavila, primetila je da su stvari u kupatilu pomerane i da se oseća kiselina.
- Muž mi je rekao da mu je toga dana bilo loše, da je povraćao i da je zbog toga celo kupatilo očistio kiselinom - ispričala je supruga osumnjičenog ubice.

Mlađi brat Obrena Zirojevića (31), kako je Kurir pisao, takođe je pušten posle saslušanja u tužilaštvu.
- On je rekao da sa bratom nije bio u dobrim odnosima i da se dugo nisu videli. Rekao je i da im je onim što je učinio Obren uništio porodicu - kaže izvor Kurira.

Žrtva... Drago Mašulović
Žrtva... Drago Mašulović


Kako saznaje Kurir, nakon što je pušten, brat osumnjičenog i njegov otac su se sklonili jer su u strahu od krvne osvete.
- I Zirojevići i Mašulovići poreklom su iz Crne Gore, rodom iz okoline Nikšića. U tom kraju je i dalje prisutna krvna osveta i Zirojevići to dobro znaju. Zato strahuju da rodbina ubijenog Mašulovića neće čekati da pravne institucije presude ubici, već da bi pravdu mogli da uzmu u svoje ruke i vrate milo za drago - kaže rođak porodice Zirojević.

Poznaju se 30 godina

Prema njegovim rečima, dve porodice su bile bliske u Crnoj Gori, a komšije su i u Beogradu.
- Poznaju se duže od 30 godina, posećivali su se i na slavama, a Mašulović im je i finansijski pomagao. Zbog svega toga zločin koji je Obren počinio još je teže pogodio Mašuloviće - kaže rođak porodice monstruoznog ubice.

 

ZLOČIN U DUPLEKSU

- 29. januara Zirojević ubio Mašulovića u dupleksu u Ulici Vojina Ðuraškovića Kostje

- Njegovo telo je isekao brusilicom u kadi, a onda ostatke preneo u garažu u Ulici Jovanke Radaković

- Kako je priznao u policiji, Zirojević je ubio Mašulovića jer nije želeo da mu vrati dug od 20.000 evra

- Mašulovićev kum 1. februara pronašao osakaćeno telo

- U toku istrage policija saslušala više od 100 ljudi

- Obren Zirojević uhapšen 10. februara

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...