MANIJAK: Di-džej silovao, tukao i nožem sekao devojku
Foto: Shutter.

Marijan Petkovski osuđen na 40 meseci zatvora

MANIJAK: Di-džej silovao, tukao i nožem sekao devojku

Crna Hronika -
Povratnik Toni, kako je umetničko ime ovog napasnika, primorao devojku na oralni seks i polomio joj tri pršljena u vreme dok je čekao presudu za isto krivično delo

BEOGRAD - Marijan Petkovski (23), poznat kao di-džej Toni iz Smederevske Palanke, osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na tri godine i četiri meseca zatvora zbog toga što je 3. januara prošle godine silovao i brutalno pretukao S. M. (23).Iako je povratnik i policija ga je već hapsila zbog istog krivičnog dela, Petkovski je juče pušten iz Centralnog zatvora i prebačen u kućni pritvor, koji ne sme da napušta bez dozvole suda.

Upoznali se u kafiću

- Petkovski je upoznao devojku u jednom kafiću i pozvao je da se te večeri nađu kod Plavog mosta. Našli su se u dogovoreno vreme, odvezli se do Leštana i tada je Petkovski počeo da je prisiljava na oralni seks. Devojku je skinuo golu, a zatim je počeo krvnički da je tuče - kaže izvor Kurira.Di-džej se, kako navodi naš sagovornik, toliko iživljavao nad devojkom da joj je polomio tri kičmena pršljena i nožem naneo posekotine po vratu, licu i rukama dok je pokušavala da se odbrani.- Ni to mu nije bilo dovoljno, pa joj je zapretio da će je zapaliti benzinom. S. M. je, međutim, uspela da iskoristi trenutak njegove nepažnje i pobegne. Devojka je s teškim telesnim povredama završila u bolnici i u ceo slučaj uključila se policija. Nedelju dana kasnije, Petkovski je uhapšen i tad je otkriveno da je reč o čoveku koji je zbog istog krivičnog dela hapšen i dve godine ranije - objasnio je naš sagovornik.

Ukinuta presuda

Tada je utvrđeno da je silovatelj mladić koga je sud kaznio sa pet godina zatvora zbog obljube petnaestogodišnje devojčice, koju je takođe naterao na oralni seks.- Devojčicu je upoznao na Fejsbuku i naterao je na oralni seks, koji je snimio mobilnim telefonom. Devojčica je ćutala sve dok nije počeo da je ucenjuje da to učini ponovo, inače će snimak objaviti na društvenoj mreži - objašnjava on.Ovu presudu, međutim, ukinuo je Apelacioni sud i naložio novo suđenje, a Petkovski je pušten iz pritvora.

Našao je radnik stovarištaBILA JE GOLA I IZBEZUMLJENADevojci koju je Petkovski zlostavljao, a zatim i brutalno pretukao, kako je Kurir pisao, prvi je u pomoć pritekao radnik obližnjeg stovarišta koji ju je zatekao izbezumljenu, golu i bosu.Kasnije je na saslušanju di-džej priznao da je sa S. M. imao oralni seks, ali je tvrdio da je nije pretukao. Kasnije je menjao iskaze - kaže izvor iz istrage.

Hronologija

U januaru 2012. di-džej Toni naterao petnaestogodišnjakinju na oralni seksPred Višim sudom u Beogradu zbog toga osuđen na pet godina zatvoraUložio žalbu Apelacionom sudu, koji je naložio novo suđenjeU novembru 2012. Petkovski pušten iz pritvoraU januaru 2014. iživljavao se nad novom žrtvom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track