POMOZITE! DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA: Zoran (62) iz Topole poslednji put viđen u autobusu za BG
Foto: Privatna Arhiva

Od 20. februara gubi mu se svaki trag

POMOZITE! DA LI STE VIDELI OVOG ČOVEKA: Zoran (62) iz Topole poslednji put viđen u autobusu za BG

Crna Hronika -
Odskora je počeo čudno da se ponaša, a počeo je i da priča izmišljene priče, ne znamo šta mu se dogodilo, kaže ćerka Slavica

KRAGUJEVAC - Zoran Radojičić (62), iz sela Donja Trešnjevica u opštini Topola, nestao je pre deset dana, pa njegova porodica moli sve građane da, ako ga negde primete, prijave to najbližoj policijskoj stanici ili na telefone: 034/533-764 i 061/533-764-0. Radojičić je poslednji put viđen u petak, 20. februara, oko 17 časova, dok je u Topoli ulazio u autobus za Beograd. U poslednje vreme, kaže Zoranova ćerka Slavica Radojičić, njen otac je često lutao.

KarakterističnoKOŽNA JAKNA I OPANCI

Zoran Radojičić je visok blizu 1,9 metara, ima crnu dužu kosu i bradu. U trenutku kada je poslednji put viđen, na sebi je imao crne štofane pantalone, zelenkasti duks sa rajsferšlusom, crnu kožnu jaknu, crnu kapu na glavi i bio je obuven u opanke. Imao je i štap zbog problema sa desnom nogom.

- Tata je nedavno bio u bolnici, imao je hirurški zahvat na nozi, zbog čega se sada otežano kreće, uz pomoć štapa. Odskora je počeo čudno da se ponaša. Odlazio je od kuće tokom dana i vraćao se tek naredne noći, kasno, nekad i oko tri sata. Uzeo bi da loži vatru, pravdajući se mojoj majci da mora da zagreje kuću jer polagano pada mrak. Počeo je i da priča izmišljene priče i svi smo uvideli da ima neki psihički problem. Ne znamo šta mu se dogodilo, kaže Zoranova ćerka Slavica Radojičić.Od 22. februara, u potragu za Zoranom uključila se i policija kojoj je Radojičićeva porodica prijavila njegov nestanak.

(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track