Najnovije vesti

SMRT MEHANIČARA-LETAČA: Ivane, večna ti slava, druže moj!

Obrenovac ga neće zaboraviti

SMRT MEHANIČARA-LETAČA: Ivane, večna ti slava, druže moj!

Crna Hronika
Veliko ti hvala za sve što si učinio za mene i moju porodicu kada nam je bilo najteže, napisala je Marija, devojka čije je roditelje Miladinović prošle godine spasao iz poplavljenog Obrenovca

BEOGRAD - Osim porodice i prijatelja, stradalog mehaničara-letača Ivana Miladinovića (47) posebno će pamtiti Obrenovčani kojima je nesebično pomagao tokom prošlogodišnjih poplava.

Jedna od njih je Marija, devojka čije je roditelje Miladinović prošle godine spasao iz poplavljenog Obrenovca.
- Ivan je bio divan čovek, pozitivna osoba. Znali smo se šest godina i kada sam čula da je pao helikopter, poslala sam mu poruku, ali on nije odgovorio. Bio je nerazdvojni prijatelj s Nebojšom Drajićem. Ima dvoje male dece i ženu - priča Marija.

Ona ne može da veruje da ovog heroja više nema. Reči zahvalnosti juče je ispisala i na svom Fejsbuk profilu.
- Veliko ti hvala za sve što si učinio za mene i moju porodicu kada nam je bilo najteže. Bio si veliki prijatelj, uvek spreman da pomogneš. Otišao si sa svojom posadom da pomogneš i nisi se vratio. Večna ti slava, druže moj - napisala je Marija.

Miladinović je bio na dužnosti prvog podoficira u četi za vazduhoplovno-tehničko održavanje 890. mešovite helikopterske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade. U vojsci je od 1987. godine.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...