URGENTNI CENTAR: Dečak (15) na kog je pala fasada operisan i sad je stabilno
Foto: Dragan Kadić

Izbegnuta tragedija na uglu Makedonske i Cetinjske

URGENTNI CENTAR: Dečak (15) na kog je pala fasada operisan i sad je stabilno

Crna Hronika -
Pacijent je dobio teške telesne povrede opasne po život. U operacionu salu je ušao sa dijagnozom epiduralni hematom. Rano je davati prognoze, izjavio je direktor Kliničkog centra Miljko Ristić

BEOGRAD - Dečak (15) na koga je sinoć pao deo fasade sa zgrade na uglu Makedonske i Cetinjske ulice u Beogradu operisan je u Urgentnom centru i posle operacije je bio u stabilnom stanju."U 23.15 časova je završena operacija. Pacijent je dobio teške telesne povrede opasne po život. U operacionu salu je ušao sa dijagnozom epiduralni hematom. Rano je davati prognoze, a za sada je pacijent u stabilnom stanju", izjavio je direktor Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić.

U Hitnoj pomoći je jutros rečeno da je dečak povređen oko 19.21 na uglu Makedonske i Cetinjske kod restorana "Šumatovac" kada se vraćao se iz škole i tada mu je na glavu pala fasada.On je, prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, zadobio tupu povredu glave, razderotinu poglavine i potres mozga, bio je konfuzan, nije rekonstruisao događaj i u svesnom stanju je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar gde je operisan.

Portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić je rekla da je operacija glave dečaka počela oko 21.55 sati. U Birou MUP sinoć je rečeno da je do nesreće došlo oko 19.20 sati i da je policija izvršila uviđaj.

(Tanjug/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track