TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Devojka (17) izgorela u ujakovoj kući!
Foto: Sla

Veliki požar u novosadskom prigradskom naselju

TRAGEDIJA U NOVOM SADU: Devojka (17) izgorela u ujakovoj kući!

Crna Hronika -
Bojana Balog iz Novog Sada došla nenajavljeno u kuću rođaka dok je on bio na poslu i stradala u snu od plamena koji je izazvao žar cigarete

NOVI SAD - Bojana Balog (17) iz Novog Sada izgorela je u požaru koji je izbio juče oko 11 sati u naselju Veliki rit u Novom Sadu.Kako saznajemo, devojka je živela sama u Novom Sadu i bila je narkomanka. Njena majka Tanja otišla je nedavno u Nemačku da radi. Bojana je juče ujutru nenajavljena ušla u kuću svog ujaka dok je on bio na poslu.- Živim sam u kući sa bratom. Mučio sam se da stvorim nešto, a sada nemam ništa. Juče ujutru smo brat i ja pre sedam sati otišli da radimo. Komšija me je nazvao oko 11 i rekao mi da mi gori kuća - kaže Bojanin ujak Stevan Nukić.

Užas...  Telo stradale devojke odneto na obdukciju
Užas... Telo stradale devojke odneto na obdukciju

Lečila se od narkomanijeStevan nije ni znao da je Bojana unutra, iako je imala običaj tako da se uvuče u kuću kada oni odu na posao.- Našli su je na fotelji skroz ugljenisanu. Pored nje je bila pepeljara, tako da pretpostavljamo da je zaspala, a da je žar od cigarete pao i izazvao požar u kome je ona izgorela, kao i kompletna unutrašnjost kuće. Često je dolazila kod mene od kada je moja sestra, a njena majka Tanja otišla da radi u Nemačku. Primao sam je, šta ću, jer sam mislio da se izlečila, s obzirom na to da je doskoro bila na lečenju od droge - kaže Nukić.Devojka je ranije živela u gradu sa majkom, ali otkad je majka pre 15 dana otišla u Nemačku, ona nije imala kud, pa je verovatno zbog toga i došla u ujakovu kuću da odspava. Kako smo saznali, nesrećna devojka je imala i problem sa drogom, zbog čega je nedavno bila u psihijatrijskoj bolnici, a povremeno je uzimala i jake lekove.Njena drugarica kaže da je možda i sada bila pod dejstvom jakih lekova.- Moguće je da su je lekovi ili neka droga omamili i da zato nije osetila dim i plamen oko sebe - priča drugarica.Komšinica kaže da se Bojana često drogirala.

Često bila drogirana- Ma uvek je bila drogirana. Jadna majka, zato je i otišla u Nemačku. Ima oca, vanbračnog Tanjinog muža, ali ko će znati gde je on jer nije vodio računa o njoj, niti ga je zanimala. Dolazila je i kod mene da traži cigarete, a uvek je bila čudna - kaže prva komšinica i dalja rođaka ujaka Stevana.Nakon uviđaja, telo je odneto na institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija.

IdentitetPOTRAGA ZA OCEM ZBOG DNKPošto je telo nesrećne devojke potpuno ugljenisano, policija ne može i formalno da utvrdi njen identitet, pa su rođaci krenuli u potragu za njenim ocem, koji navodno živi negde u okolini, kako bi se putem DNK analize potvrdio identitet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track