OPERISAN BIZNISMEN: Miroslav Bogićević dobio stent, vraćen u CZ
Foto: Fonet

Izašao iz bolnice

OPERISAN BIZNISMEN: Miroslav Bogićević dobio stent, vraćen u CZ

Crna Hronika -
Miroslav Bogićević uhapšen je 24. novembra prošle godine zbog sumnje da je zbog nevraćenih kredita oštetio Privrednu banku, čime je svojoj kompaniji pribavio protivpravnu korist od 2,3 milijarde dinara

BEOGRAD - Vlasnik koncerna „Farmakom MB“ iz Šapca Miroslav Bogićević juče je vraćen u pritvor u Okružnom zatvoru u Beogradu nakon što je zbog kardiovaskularnih problema završio u bolnici.

Kako Kurir saznaje, Bogićeviću je ugrađen stent.

- Šabački biznismen se uspešno oporavio, a nakon što su se stekli uslovi, vraćen je u pritvor iz bolnice na Dedinju - kaže izvor Kurira iz istrage.Miroslav Bogićević uhapšen je 24. novembra prošle godine zbog sumnje da je zbog nevraćenih kredita oštetio Privrednu banku, čime je svojoj kompaniji pribavio protivpravnu korist od 2,3 milijarde dinara.

Biznismen je sve vreme u pritvoru, uprkos tome što je nudio jemstvo kako bi se branio sa slobode. On je najpre za slobodu ponudio 400.000, da bi potom iznos povećao na 1,3 miliona evra. Specijalni sud još nije doneo odluku o Bogićevićevom puštanju iz pritvora.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track