DETALJI ZLOČINA U SOBI 129: Slađan spremio odelo za sahranu i u pismu najavio svoju i Dankinu smrt
Foto: Stefan Jokić

Ostavio oproštajnu poruku

DETALJI ZLOČINA U SOBI 129: Slađan spremio odelo za sahranu i u pismu najavio svoju i Dankinu smrt

Crna Hronika -
Krajem marta Slađanova sestra pronašla je njegovu oproštajnu poruku u kojoj je pisalo da će da ubije sebe i Danku. Ostavio je i odelo za sahranu i napisao da ih sahrane zajedno

BEOGRAD - Slađan Blažić (49) koji je u hotelu Stara Slavija ubio svoju suprugu Danku (35), a zatim izvršio samoubistvo u ponedeljak uveče je dva meseca pre stravičnog zločina ostavio je oproštajnu poruku u kojoj je najavio ubistvo sebe i Danke.

Naime krajem marta Slađanova sestra pronašla je njegovu oproštajnu poruku u kojoj je pisalo da će da ubije sebe i Danku. Ostavio je i odelo za sahranu i napisao da ih sahrane zajedno, ispričala je rođaka.

FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Dragan Kadić

- Danka je sa Slađanom bila u braku godinu i po, a od njega se vratila kod roditelja 10. februara. Nije mogao da se pomiri s tim da ga je ostavila. Bio je bolesno ljubomoran, molio ju je da se pomire, ali ona na to nije pristala, priča rođaka Danke Blažić.

Inače Slađan je u prošli petak osuđen na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora zbog toga što je krajem marta hteo da ubije sebe i Danku.

- Pisao joj je: " Ja ne mogu bez tebe da živim, ubiću se!" Danka je u ponedeljak htela da ode u policiju i pokaže im poruke, nažalost, ponedeljak nije dočekala, ispričala je njena rođaka.

(EPK/Z.N.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track