Najnovije vesti

AKCIJA MASKA U SRPSKOJ: Uhapšeno 17 osoba, među njima i četiri policajca zbog droge
Foto: Thinkstock

Pretres u Trebinju, Bileći i Dubrovniku

AKCIJA MASKA U SRPSKOJ: Uhapšeno 17 osoba, među njima i četiri policajca zbog droge

Crna Hronika
14:56h
Policija Republike Srpske akciju kodnog naziva "Maska" sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH, a njen cilj je razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi prometom opojnih droga i krijumčarenjem

BANJALUKA - U policijskoj akciji "Maska", koja je jutros počela na području Banjaluke i Trebinja, uhapšeno je 17 osoba, među kojima i četiri policajca, rekao je direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić i dodao da su te osobe uključene u organizovani kriminal u vezi sa krijumčarenjem droge.

"Uz to ide i krijumčarenje oružja, odnosno posedovanje oružja", rekao je Vasić novinarima u Banjaluci.

On je naveo da je ova akcija plod šestomesečne saradnje s hrvatskom policijom.

Policija Republike Srpske akciju kodnog naziva "Maska" sprovodi pod nadzorom Tužilaštva BiH, a njen cilj je razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavi prometom opojnih droga i krijumčarenjem.

Ta krivična dela su u poslednjih šest meseci izvršena na području Trebinja, Bileće, Berkovića i Dubrovnika, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Aktivnosti se koordinirano sprovode sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Hrvatske, a u Dubrovniku je u toku akcija hapšenja u okviru međunarodne akcije suzbijanja trgovine narkoticima.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...