UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Otac prebio pedofila u Titelu jer mu je zlostavljao ćerku!
Foto: Profimedia

Istraga u toku

UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE: Otac prebio pedofila u Titelu jer mu je zlostavljao ćerku!

Crna Hronika -
Policijskoj stanici u Titelu jutros je prijavljeno da je otac devojčice fizički napao sugrađanina protiv kojeg je podneo krivičnu prijavu, a kome su lekari konstatovali lake telesne povrede

TITEL - Roditelji devojčice podneli su 24. maja policiji u Titelu krivičnu prijavu protiv sugrađanina za kojeg su rekli da je, na nedozvoljen način, dodirivao njihovu ćerku, a danas je otac devojčice fizički napao čoveka protiv kojeg je podneo krivičnu i protiv njega je podneta prekršajna prijava, saopštila je dana novosadska policija.

Policija je o tome obavestila nadležno tužilaštvo o prijavi roditelja i Centar za socijalni rad, a po nalogu tužilaštva, policija je dostavila izveštaj o ovom događaju.

Na osnovu tog Izveštaja, Osnovno javno tužilaštvo uputilo je policiji, 2. juna, zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja po kome je policija odmah počela da postupa, kaže se u saopštenju. Policijskoj stanici u Titelu jutros je prijavljeno da je otac devojčice fizički napao sugrađanina protiv kojeg je podneo krivičnu prijavu, a kome su lekari konstatovali lake telesne povrede.

Nadležno tužilaštvo izjasnilo se da u ovom događaju nema elemenata krivičnog dela, pa je policija protiv oca devojčice podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, u skladu sa odredbama Zakona o javnom redu i miru, saopštila je policija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track