UŽASNA TRAGEDIJA U NIŠU: Dečaku (12) staklo na vratima prerezalo vrat!
Foto: Printskrin Fb

Iskrvario na smrt

UŽASNA TRAGEDIJA U NIŠU: Dečaku (12) staklo na vratima prerezalo vrat!

Crna Hronika -
Dvojica dečaka su utrčala u zgradu i prošla kroz prva vrata nesmetano jer su bila otvorena. Međutim, druga, pokretna vrata, iza poštanskih sandučića su bila zavorena. Dečak je u trku naleteo na gornji deo stakla i bukvalno glavom i rukama probio portal

NIŠ - Užasna tragedija u Nišu!

U utorak posle 19.00 časova u niškom naselju Krive Livade u Elektronskoj ulici na ulazu zgrade broj 1 nastradao je dvanestogodišnji dečak iz porodice Čolović.

- Deca su se kao i svake večeri igrala ispred zgrade. Bilo ih je pet-šest. Trčali su okolo pa su u jednom trenutku dvojica utrčala u našu zgradu. Odjednom se čula lomnjava stakla i vrisak. Kada sam izašao u hodnik video sam kako pored vrata u lokvi krvi leži dete isečeno po licu, vratu, rukama.

Dvojica su utrčala u zgradu i prošla kroz prva vrata nesmetano jer su bila otvorena. Međutim, druga, pokretna vrata, iza poštanskih sandučića su bila zavorena. Dečak je u trku naleteo na gornji deo stakla i bukvalno glavom i rukama probio portal. Bilo je to fatalno po njega, kaže jedan komšija.

Komšije su odmah pozvale Hitnu pomoć i ekipa je stigla za manje od pet minuta.

- Pokušali smo koliko je moglo da zaustavimo krvarenje ali je to bilo krvoliptanje iz više rana. Hitno smo ga prebacili u Klinički centar gde su kolege uložile maksimalne napore da mu spase život ali je sve bilo prekasno. Dečak je iskrvario, kažu u Hitnoj pomoći u Nišu.

Policija je posle tragedije izvršila uviđaj ali se nije oglasila saopštenjem. U toku je provera da li se sve desilo u bezazlenoj dečijoj igri ili je nesrećni dečak bežao ka svom stanu pošto ga je jurio onaj što je za njim trčao.

D.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track