ŽENAMA S LEĐA OTIMALI TAŠNE I KRALI PO STANOVIMA: Dolijali razbojnici iz Novog Beograda!

Privedeni D. P. i Ć.U

ŽENAMA S LEĐA OTIMALI TAŠNE I KRALI PO STANOVIMA: Dolijali razbojnici iz Novog Beograda!

Crna Hronika -
Jedan od njih je u noćnim satima dolazio do stanova u prizemlju, preskakao terase i kroz otvorena tarasna vrata ulazio u stanove

BEOGRAD - Pripadnici MUP Srbije uhapsili su D. P. (33) zbog postojanja osnova sumnje da je na Novom Beogradu krao novac, nakit, mobilne telefone i druge vrednosti iz stanova oštećenih dok su oni spavali, a zbog osnova sumnje da je sa D.P, počinio krivično delo razbojništvo i teška krađa, uhapšen je i Ć.U. (34).

Kako je saopštio danas MUP, D.P., koji je osumnjičen da je počinio krivična dela teška krađa, teška krađa na drzak način i razbojništvo, u noćnim satima dolazio je do stanova u prizemlju, preskakao terase i kroz otvorena tarasna vrata ulazio u stanove.

D. P. i Ć.U se sumnjiče da su na Novom Beogradu, u ranim jutarnjim satima prilazili ženama sa leđa i otimali im tašne. Osumnjičenom Ć.U, sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do mesec dana, dok će osumnjičeni D.P. biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track