BRČKO NA NOGAMA: Traga se za mladićem koji je odveo sestru (5) od kuće!
Foto: Reuters

Moguće da je reč o otmici

BRČKO NA NOGAMA: Traga se za mladićem koji je odveo sestru (5) od kuće!

Crna Hronika -
Emkić kaže da, koliko je on upoznat, i ranije su beleženi slučajevi da je 22-godišnjak odlazio od kuće, a radi se o osobi sa psihičkim problemima

U brčanskom selu Rašljani traje intenzivna potraga za 22-ogodišnjakom i njegovom petogodišnjom sestrom. Njih dvoje su se juče oko 15 sati udaljili od kuće. Navodno su otišli na kupanje, na obližnju reku, ali kući se nisu vratili, pa su alarmirane nadležne službe.

Policija Brčko distrikta obratila se i susednim policijskim stanicama, odnosno MUP-u, u kojoj je sadržana informacija o ovom slučaju, potvrdio je Halid Emkić, stručni savetnik šefa policije Brčko distrikta za poslove informisanja.

“Mi smo od Poliicjske stanice Srebrenik dobili informacije da su osobe viđene, odnosno locirana na određenom području. Mi upravo na tom području radimo na njihovom pronalasku”, kaže Emkić.

U potrazi, pored policije Brčko distrikta, učestvuju i pripadnici Policijske stanice Srebrenik te pripadnici Civilne zaštite iz Brčko distrikta.

Emkić kaže da, koliko je on upoznat, i ranije su beleženi slučajevi da je 22-godišnjak odlazio od kuće, a radi se o osobi sa psihičkim problemima.

Što se tiče njegove sestre koja se nalazi s njim Emkić nije mogao potvrditi da li je ona s njim dobrovoljno ili je oteta.

"Ipak smo bliže varijanti da je ona sa bratom dobrovoljno", kaže Emkić.

(Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track