Ranjena službenica pošte i dalje u kritičnom stanju
Foto: KURIR

Ranjena službenica pošte i dalje u kritičnom stanju

Crna Hronika -
Gordana Š. T. zadobila je teške telesne povrede opasne po zivot i operisana je odmah po prijemu u bolnicu

NOVI SAD - Zdravstvenio stanje radnice novosadske pošte Gordana Š. T. koju danas prilikom pljačke pošte ranio za sada nepoznati napadač i dalje je neizvesno, rekla je Tanjugu portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

Ona je zadobila teške telesne povrede opasne po zivot i operisana je odmah po prijemu u bolnicu. Smeštena na Odelenje intezivne nege Urgentnog centra i pod stalnim je nadzorom lekara, kazala je Jurišin. Novosadska Policijska uprava je saopštila da se intezivno traga za napadačem koji u filijali pošte u ulici Narodnog fronta u Novom Sadu, prilikom pljačke, teško ranio službenicu pošte.

Kako je navedneo, napadač je star između 25 i 30 godina, visok oko 165 centimetara i ima crnu kratku kosu, a u saopštenju se navodi da je tužilaštvo ovaj slučaj okarakterisalo kao teško ubistvo u pokušaju. Policija je snimak sa sigurnosne kamere u pošti prosledila medijima, a građani se mole da se, ukoliko prepoznaju osumnjičenog, jave telefonom na broj 064/892-40-55.

Portparolka Višeg suda u Novom Sadu Svetlana Tomić-Jokić rekla je Tanjugu da je pljačkaš uz pretnju pištoljem od radnica pošte tražio i uzeo za sada neutvrđenu količinu novca, te da je hicem iz pištolja u stomak ranio Gordanu Š. T. (48) iz Čuruga, koja je sa teškim telesnim povredama prevezena u Klinički centar Vojvodine. Uviđaj na licu mesta je izvršio Istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Nenad Simović. Portparolka Policijske uprave Mileva Tomić je ranije za Tanjug potvrdila da je u trenutku pljačke u pošti bilo nekoliko stranaka i da je napadač bio maskiran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track