(KURIR TV) HAPŠENJE DILERA U BEOGRADU: Pronađene šok bombe u donjem vešu, droga u zamrzivaču
Foto: Ps MUP

Akcija policije

(KURIR TV) HAPŠENJE DILERA U BEOGRADU: Pronađene šok bombe u donjem vešu, droga u zamrzivaču

Crna Hronika -
Uhapšeni su A.M. (30), M. Đ. (22), M. Đ. (19), N. Đ. (50), N. S. (23) iz Beograda i Sarajeva, a pretresom dvojice osumnjičenih, u donjem vešu i torbici su nađene dve šok-bombe, a kod dvojice je, ličnim pretresom i pretresom kuće jednog od njih, nađena droga: spid, skank i kokain, kao i vaga s tragovima droge

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su danas pet osoba kod kojih su našli i zaplenili drogu vrednosti od 150.000 dinara, i dve šok-bombe koje su krili u donjem vešu i torbici.

Uhapšeni su A.M. (30), M. Đ. (22), M. Đ. (19), N. Đ. (50), N. S. (23) iz Beograda i Sarajeva, osumnjičeni da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet oružja i eksplozivnih materija i udruživanje radi vršenja krivičnih dela.

Kako se navodi u saopštenju policije, pretresom dvojice osumnjičenih, u donjem vešu i torbici su nađene dve šok-bombe, a kod dvojice je, ličnim pretresom i pretresom kuće jednog od njih, nađena droga: spid, skank i kokain, kao i vaga s tragovima droge.

Zaplenjeno je 76 grama spida, 45 tableta i tri grama ekstazija, dok nije objavljeno kolika je količina zaplenjenog kokaina. Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni javnom tužiocu Višeg suda u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track