PIJANI VOZAČ PRETICAO DVA KAMIONA: U direktnom sudaru renoa i BMW poginula devojka (24)
Foto: Nemanja Pančić

Krvavi danak na Kružnom putu

PIJANI VOZAČ PRETICAO DVA KAMIONA: U direktnom sudaru renoa i BMW poginula devojka (24)

Crna Hronika -
Do direktno sudara došlo je kada je vozača megana kome je policija prešao u levu saobraćajnu traku i prilikom preticanja dva kamiona zakucao se u BMW u kome su bile de devojke od kojih je jedna stradala, a druga povređena

BEOGRAD – Jedna osoba je poginula, a dve teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22.30 časova na Kružnom putu između Avalskog puta i Resnika kada su se direktno sudarili automobili marke “ reno megan” i BMW.

Nesreća se dogodila kada je vozač renoa započeo neporpisno preticanje dva kamiona i tom prilikom prešao u levu saobraćajnu traku i direktno se zakucao u BMW u kome su bile dve devojke stare oko 24 godine, a zatim izleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

U sudaru poginula je devojka koja je se nalazila na mestu suvozača, dok je druga devojka koja je vozila BMW povređena i prebačena u Urgentni centar, javlja TV Pink.

Vozač renoa je povređen, ali nije životno ugoržen. Njemu su saobraćajci pre odlaska u bolnicu uradili alko-test i izmereno mu je 1,20 promila alkohola u krvi.

Kako je izjavila Tanjugu dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković, u udesu, koji se dogodio u Resniku oko 23.20 časova, jedna osoba je izgubila život, dok je jedno lice teže, a jedno lakše povređeno. Osoba, koja je zadobila teške telesne povrede, prevezena je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, rekla je Radaković

Zbog ove teške saobraćajke kružni put je više časova bio zatvoren za saobraćaj, javlja TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja